What's new

Turkish Politics & Internal Affairs

Do you agree with what I wrote?

• I agree

Votes: 5 38.5%
  • I agree but,....

Votes: 1 7.7%
  • I don't agree

Votes: 2 15.4%
  • Don't care

Votes: 5 38.5%

• Total voters
    13
  • Poll closed .
Oğuz gözünle oku kardeş, gözünle.. anladın sen!

Bir yerden sonra kabak tadı veriyorlar, ne kadar ortalığı bulandırmaya çalışsalar da Türk milletinin Feraseti bunlar gibilerin fitnesine kanmıyor, bunlara şu anket sonucunu göstermek yeter, üstüne ne konuşursa konuşsunlar boşver boşa vakit harcamaya değmiyor...

http://www.ensonhaber.com/orcnin-15-temmuz-ozel-gundem-arastirmasi.html

Sadece şu anket sonucu aslında memlekette ki herkesin FETÖ'nün bir Amerikan projesi olduğunu dolayısıyla TİYATRO olmadığını ortaya koymakta, anket sonucu yalanlarını nasılda ortaya çıkartıyor!

Bu sonuca göre muhalifi hükümet yanlısı hepsi FETÖ'nün Amerikanın himayesi ve kontrol altında olduğunu kabul etmiş oluyor. TİYATROCU BELLİ!

ua_2234.jpg

Sadece şu anket sonucu aslında memlekette ki herkesin FETÖ'nün bir Amerikan projesi olduğunu dolayısıyla TİYATRO olmadığını ortaya koymakta, anket sonucu yalanlarını nasılda ortaya çıkartıyor!

Bu sonuca göre muhalifi hükümet yanlısı hepsi FETÖ'nün Amerikanın himayesi ve kontrol altında olduğunu kabul etmiş oluyor. TİYATROCU BELLİ!

ua_2234.jpg
Bi dakka bi dakka. Bi duralım burda.

Yukardaki ankete karşı çıkan olduğunu zannetmiyorum bu forumda.

Bu anket firması bir de;
"Fetöcülerin devlette önemli pozisyonları ele geçirmelerinde AKP hükümetinin desteği olduğunu düşünüyor musunuz ?" diye bir soru sorsaydı keşke.

Bi dakka bi dakka. Bi duralım burda.

Yukardaki ankete karşı çıkan olduğunu zannetmiyorum bu forumda.

Bu anket firması bir de;
"Fetöcülerin devlette önemli pozisyonları ele geçirmelerinde AKP hükümetinin desteği olduğunu düşünüyor musunuz ?" diye bir soru sorsaydı keşke.

Bu konuları defalarca konuşulduğu için ben de yav he he demekle yetiniyorum.

Daha da tatmin olmazsan şu mesajımı tekrar gözden geçir, yok durumu anlamıyorsan Allah selamet versin.

https://defence.pk/pdf/threads/ueike-yoenetimi.503250/page-9#post-9635636

Bu konuları defalarca konuşulduğu için ben de yav he he demekle yetiniyorum.

Daha da tatmin olmazsan şu mesajımı tekrar gözden geçir, yok durumu anlamıyorsan Allah selamet versin.

https://defence.pk/pdf/threads/ueike-yoenetimi.503250/page-9#post-9635636

Ne alakası var acaba ?

Sen bunu söyledin ve senin gibi düşünmeyenlere iftira attın....şimdi de cevap veremiyorsun bu kadar basit.

Guys watch this video at 6.59. A brave man named Sabri Unal laid down under tank twice reminded me BAttle of Chawinda when our people laid down under tanks to safeguard their country.

My recent conversation with Sabri Unal on twitter. :)

View attachment 411094

@Zibago @django @DESERT FIGHTER @Imran Khan @Zarvan @The Sandman @Narendra Trump @Spring Onion @haviZsultan @Windjammer @Umair Nawaz @Areesh @Azlan Haider @Moonlight @Levina
He is a member of this forum.

@yakusha

Senin gibiler.. milleti dinci diye hiçbir kuruma almadiniz bunların kucağına ittiniz.. millet de bunlara aldandı, geç de olsa emperyalizmin maşası olduğunu gördüler.. Gerçi dincileri gormektense ABD li subayları görmek isteyen çok dangalak olduğunun da farkındayız.. Ama kaderin üstünde bir kader var, bu size basit bir söz gelebilir ama yazılmış olan bir kader var Allah'ın izniyle Fas dan Endonezya ya kadar tekrar hakimiyeti geri alacağız ayak bağı etmeyin yeter.
Hicte kendinize toz kondurmazsiniz, hep baskalari suclu nedense.

Pakistan Defence Latest Posts

Back
Top Bottom