Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mate, i can research disprove your claims and came up with more and various footage, evidence..... ....
......... typical dimentia .....
...ok, will spend a lil more my precious time explaining to dummyies (even though it's always a bad idea to waste time with them): clip which are "more than enough to expose your barbarism" :
...no b..tch, Russia wasn't in Syrian mil campaing until 30th of october, 2015 (even later)... what a fckucktards...
.."(no so much a) Mate", you can "provide footage" (finally use ur skills in photoshop ) never u did "provided evidence"...Mate, i can research disprove your claims and came up with more and various footage, evidence.
I think it might have been the video of our sehit hero Omer Halisdemir killing the rouge general...or maybe as my friend above me said it might be a video that hasn't been shown to the public yet. But my gut tells me it's my first assumptionArkadaslar Basbakanin sorulari yanitladigi programda su cümle merak saldi, acaba hangi filmden bahsediyor?
http://www.hurriyet.com.tr/basbakan...3a0000&_sgm_source=40179261&_sgm_action=click
Kaynak nedir?Başbakanlık tarafından hazırlanan, darbe görüntülerini bir klip şeklinde içeren ve ingilizce olarak olayların özet geçildiği film. Kamuoyuna dağıtılmadı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün bir konuşmasında af dilemiş. Aşağıda sözlerin tamamı var.
Şayet 17-25 Aralık sonrası aldığımız önlemler olmasaydı, özellikle yargıdaki önlemlerimiz olmasaydı, bu darbe girişimi TSK içindeki bir grup silahlı teröristin değil, polisin, yargının katılımıyla çok daha büyük bir tehdit olarak karşımıza çıkacaktı. Bu hain örgütün yüzünü ortaya dökememenin üzüntüsü içindeyim. Hem Rabbime, hem milletimize verecek hesabımız olduğunu biliyorum. Rabbim de, milletim de bizi affetsin.
Türk vatandaşı olarak kendisini affetmiyorum. Hem kendisini hemde bu siyaset(!) denen kokuşmuşluğa desdek veren hiç kimseyi afetmiyorum.
Yıllarca ben ve benim gibi insanlara olmadık hakaretleri edenler, bizleri kafirlik ile itham edenler sizleri hiç ama hiç affetmeyeceğim.
Bir düşünün sizin yıllarca güvenip desdek olduğunuz liderin 14 yıl boyunca yaptığı her siyasetin sonucu bu millet ve bu halk çekiyor. Ciddi ciddi yaptuğı, güttüğü her siyaset açılım, fetö, suriye, balyoz, ergenekon, ab, rusya vs.
Bu nasıl bir zeka örneğidir ki yaptığı herşeyin sonunda benim halkım, ülkem zarar görecek ondan sonra affedin ile kurtulacak. Yok öyle bir dünya.
Sorun şu ki bundan sonra Erdoğanın yapacağı hangi siyasete itibar edilir? Erdoğan ne kadar güvenilir bir lider?
14 yıl boyunca güttüğü her siyasette kandırılan birine bu ülke nasıl cesaret ederde yönetme yetkisi verir?
Son söz olarak dün ve bugün bile bana hakaret edenler ve özellikle kafirlik ile itham edenler evet burada da onlardan var ve kendilerini çok iyi biliyorlar, sizleri asla affetmiyorum. Elbet birgün Allah c.c huzurunda karşılaşacağız. O gün için şimdiden hazırlanmanızı tavsiye ediyorum.
Ya siz bugün af dileyen Erdoğan affedermisiniz?