Mate, forget about cheating, it is impossible to cheat. If you say other wise just tell, how would they cheat ?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@xenon54
Bu akşam kayınpederlerdeydik.
Dedim ki "Baba, sence nolcak seçim sonuçları, kimle koalisyon kurcak AKP"
Kayınpeder : "Yok öyle bi şey, AKP tek başına iktidar"
Ben gülümsedim, "Baba, anketler filan....."
Kayınpeder : "Görürsün birazdan"...
Yemeği yedik, televizyonu bi açtık. Sayılan oy %47, AKP %53.
Bende tabii ohaaa, nasıl olur ya modundayım. (Kayın peder esnaf bu arada)
Bak dedi neden böyle oldu söyliyeyim.
1) Oğlum, esnaf acayip korktu, milletin alıştığı bir düzen var 8 senedir. 7 Haziran'dan sonra ekonomi bozuldu, dolar fırladı. Hakkari'de adam 1.5 ay kepenk açamamış. 1.5 ay kepenk açamazsan nolursun biliyomusun ? Direk batarsın. Bütün esnaf AKP'ye verdi.
2) 7 Haziran'da millet tembellik etti. Nasılsa geçerler diye oy vermeye gitmedi baktıları durum ciddi. Bütün AKP'liler oy vermeye gitti.
3) Bahçeli malın teki, çok oy kaybetti MHP onun yüzünden, MHP'nin bütün muhafazakar oyları AKP'ye geçti.
4)O sırada CHP %21 gösteriyodu.... "bu ne lan, CHP oy kaybetmez yanlış bu dedi"....(Nitelim zaman ilerleyince CHP'nin oyu %25'e çıktı.
)
5) Bu entresandı. Kayın peder diyorki:
7 Haziran'dan önce dolar biraz çıktı, sonuçlar açıklandıktan sonra fırladı. Bu sefer ise seçimden önce dolar düştü. 3.05'ten 2.90'lara kadar düştü. Bu büyük para babalarının kendi anketçileri var, sonuçu önceden biliyolar, ona göre parayı'ya dolara basıyolar, yada satıyolar. Adamlar tek parti çıkacağını biliyordu. Bütün dolarını sattılar dolar düştü. Şimdi sonuçarl bellli oldu, tek parti iktidarı çıktı. Dolar 2.60-2.70'e kadar düşecek.