Neptune
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 53
- Country
Arkadaşlar, belli bir noktadan sonra hükümet de zaten pkk'yı kullanmaya başladı. Terror bitmez diyen arkadaşlara şunu diyorum; Arkadaşlar bu milletin Kolordu seviyesindeki Bordo Berelilerinden tutun da bütün bölgeyi bir gecede süpürecek elit askeri var. Son zamanlarda şehit haberleri geldiğinde ya bir zam oluyordu ya da önemli bir yasa alttan alttan kabul görüyordu. Bölgede görev yapmış bir çok subay abilerimin hepsi bana aynı şeyleri dedi. Son 2 yılda ne zaman bir terrorist aktivite sezseler garnizondan direk emir geliyormuş sakın takip etmeyin de.
Bütün saygılarımla bana sorarsanız ortada bir Kürt sorunu yok. Neden mi? Çünkü bu ülkenin güvenlik güçlerinde, ordusunda, donanmasında, hastanesinde görev yapan onbinlerce Kürt kardeşlerimiz var. Onlarda haklarından gayet memnun sanırım.
Son olarak, şehit haberlerinin gelmemensine albette ben de çok seviniyorum ama TERRÖRISMLE ASLA PAZARLIK YAPILMAZ. Çünkü gün gelir (ve gelecek te) tekrar ayaklanacaklar. Ve bu sefer daha şiddetli bir çatışma olacak.
Bu arada bizim MPT'ye harbiden ne oldu bi bileniniz var mi?
Bütün saygılarımla bana sorarsanız ortada bir Kürt sorunu yok. Neden mi? Çünkü bu ülkenin güvenlik güçlerinde, ordusunda, donanmasında, hastanesinde görev yapan onbinlerce Kürt kardeşlerimiz var. Onlarda haklarından gayet memnun sanırım.
Son olarak, şehit haberlerinin gelmemensine albette ben de çok seviniyorum ama TERRÖRISMLE ASLA PAZARLIK YAPILMAZ. Çünkü gün gelir (ve gelecek te) tekrar ayaklanacaklar. Ve bu sefer daha şiddetli bir çatışma olacak.
Bu arada bizim MPT'ye harbiden ne oldu bi bileniniz var mi?