Sizin gibi kufurle vatan sevmeyiz biz. Kusura bakma seviyene düsmem. Ama sunu iyi bilin sadece küfürlü lafla vatan sevilmez. Ben eminim benim vatan sevgim sizinkinkini milyonlarca katlar. Ve halk sizin gibilierin bos oldugunu gayet iyi biliyor.
Bide o minik beyninizle lafi carpitmayin. Ben teroriste kufur ettigi icin konusmadim. Cabatliya su laflari sarf ettigi icin zoruma gitti.
Siz küfür etmekle adam oluruz saniyorsunuz. Ama sadece ne kadar cahil, ve salak oldugunuzu gösteriyorsunuz. Burada hicbir helal süt emmis bir arkadas sizin seviyenize asla düsmes.
EDIT: RedBeard eventually you show your true colors. I could expect this from emre but not you. After reading your low comments i have changed my perspective entirely on you. It is too sad that you entirely destroy your image by trying to "defend" the clown. At least have the courtesy to speak like a normal human if you disagree with certain opinions.
Ulan yavşak Hintli'lerin çıkıp Türkiye'ye Teröristlerin ülkesi gibi her türlü hakaretleri etmeleri zoruna gitmiyor, Benim hintliye gelip yazdıklarıma karışmasına rağmen al "linki götüne sok demem mi zoruna gidiyor."
Hepsini Geçiyorum, İstediğimi derim, Çıkıp onu savunma hakkını kim veriyor sana. Geldiniz Yapıştınız konuya, Küfür de ederim, etmem de.