Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
abii chet shodeh?
hala hameye akhunda shodan madar ********?ya masalan liaghate farmandehaye nazamio ro ba shekameshun misanji??
dar zemn...man ye mosalman secular hastam ke albate az qanun haye khoshke eslamiye una motanaferam.
har gerdi ke gerdu nemishe ke dadashe gulam.man az hameye akhunda badam nemiyad.man mosalmune secularam yani az qavanine khoshkike akhunda be ma ejbar miconand motenaferam.man movafeghe hokumat jomuriye eslami nistam chon zamin ta asemun ba hocumate ALI(ع fargh dare.chon aksare mardom nemikhanesh.Ghavanino ke az khodeshoon dar nayavordan, ghavanine elsame ("shria law"). Dadash, khodeto chera gool mizani? secular ke migi hasty, ba ghavanine eslam ke moshkel dari, ba akhoodaham moshkel dari... khob onvaght chi chiye to mosalmoone? Hala on be khodet rabt dare.
Manam hichim nashode.
Hameye akhoonda hamishe bi pedaro madar boodan. Age man hichi nemigoftam bekhatere in bood ke jash nabood. To in thread baghie mibinan ke ma chi boodim, chi shodim. Injast ke bayad be baghie hali konim ke nane babahaye ma boodan ke eshtebah kardan va ma hich kareim.
Yavash yavasham dige daram az dorogh goftano, vanemood kardan ke hamechi khobo ba safast khaste misham. Dige kam kam mamlekat dare kamelan az ham mipashe. Chizi digi namoonde ke bakham azash defa konam.
Harki to Iran moonde ba badbakhti dare zendegi mikone, amsale manam ke az bachegi oftadan to ghorbat be fekre inke key mishe in kharab shode dorost beshe ke betoonim bar gardim be mamlekatemoon.
Ghavanino ke az khodeshoon dar nayavordan, ghavanine elsame ("shria law"). Dadash, khodeto chera gool mizani? secular ke migi hasty, ba ghavanine eslam ke moshkel dari, ba akhoodaham moshkel dari... khob onvaght chi chiye to mosalmoone? Hala on be khodet rabt dare.
Manam hichim nashode.
Hameye akhoonda hamishe bi pedaro madar boodan. Age man hichi nemigoftam bekhatere in bood ke jash nabood. To in thread baghie mibinan ke ma chi boodim, chi shodim. Injast ke bayad be baghie hali konim ke nane babahaye ma boodan ke eshtebah kardan va ma hich kareim.
Yavash yavasham dige daram az dorogh goftano, vanemood kardan ke hamechi khobo ba safast khaste misham. Dige kam kam mamlekat dare kamelan az ham mipashe. Chizi digi namoonde ke bakham azash defa konam.
Harki to Iran moonde ba badbakhti dare zendegi mikone, amsale manam ke az bachegi oftadan to ghorbat be fekre inke key mishe in kharab shode dorost beshe ke betoonim bar gardim be mamlekatemoon.
you damn idiot are you out of your mindIran is so better now
I pray for my brothers & sisters there.
thats c**pthere is no future left
if 3rd WW begins we r all going back 2 stone age
Our people are not civilized. We need punishment in order to reform.
I mean yes many Pakistanis are civilized, but many of our countrymen are jahil and from villages. They don't understand anything.