What's new

MBT vs Human: Sabri Unal

@Bismarck - To fight and die for your country and your nation is the greatest honor and in Turkey most people believe in that and are ready to do it if it's necessary...

Of course that a living, working, studying person will benefit a country more and of course everyone wants to live a good life and provide the same if not even better for the next generations but in a case of a war everything changes. You kill or you are being killed. You except the fact that you can die for the better tomorrow of you nation- that's the ultimate sacrifice, the highest honor of all...

Of course, in a war you should be ready to die, but only alive soldier has a benefit for its country. Yes, I know your affinity of a martyr death.

Thanks all friend. My english not enought for answer all people.

My Right arm have a problem. Dr's thinks my arm mostly be fix between 1 or 2 years.

I have Twitter account but only turkish: @gazisabriunal

My Right Arm is hear

Cpz4HQTWEAA4HFv.jpg

Cpz4JMGWEAAq6cq.jpg

Cpz4K7tWgAA1AjZ.jpg

Thanks all friend. My english not enought for answer all people.

My Right arm have a problem. Dr's thinks my arm mostly be fix between 1 or 2 years.

I have Twitter account but only turkish: @gazisabriunal

My Right Arm is hear

Cpz4HQTWEAA4HFv.jpg

Cpz4JMGWEAAq6cq.jpg

Cpz4K7tWgAA1AjZ.jpg
I really hope you will heal soon and i'm glad to see that your arm's status is stable, but i wonder how this happened to your arm. It looks like your skin got stuck to the tank while it moved and that way it ripped your skin open?

Your arm doesn't look that bad, you need to get rid of the infection it looks infected.

Korkacak bir sey yok mikrop kapmis gibi kolun o mikroplari devamli temizle, kolunu temiz tut ve agri kesici al bir sure.

The Turkish government is doing it's jobs regarding the injured it will pay out a large sum and a monthly salary to the injured and to the families of those that died in the coup.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...inat-ve-maas-tutarlari-belli-oldu-142988h.htm

Geçmiş olsun,
Kahramanlığınız için minnettarız
Twitter adresinize baktım,fakat şu şekilde bir iletinizin olması beni üzdü

"bu ulkenin gordugu tum diger darbeleri laikler yapmamis gibi konusan proflara bir sozum yok. sozum bunlara inanan safdil vatandasa: inanma!"

Geçmiş olsun,
Kahramanlığınız için minnettarız
Twitter adresinize baktım,fakat şu şekilde bir iletinizin olması beni üzdü

"bu ulkenin gordugu tum diger darbeleri laikler yapmamis gibi konusan proflara bir sozum yok. sozum bunlara inanan safdil vatandasa: inanma!"

Darbe döneminde bütün partiler mezhepler milletler DEVLETÇİLİK düşüncesi altında toplandı, lütfen bu birleşmeyi tekrar bozmayalım, fikir akımları gruplaşmalar tartışmalar bunları şu zor dönemde bir kenara bırakmakta çok fayda var. Eleştirilere cevap vermeyelim dayanışma ve birlik beraberlik mesajları yaymaya devam edelim derim. Şu oluşan ortama millet olarak hem çok hasret kaldık hem de çok ihtiyacımız var.

Saygılar selamlar.

Darbe döneminde bütün partiler mezhepler milletler DEVLETÇİLİK düşüncesi altında toplandı, lütfen bu birleşmeyi tekrar bozmayalım, fikir akımları gruplaşmalar tartışmalar bunları şu zor dönemde bir kenara bırakmakta çok fayda var. Eleştirilere cevap vermeyelim dayanışma ve birlik beraberlik mesajları yaymaya devam edelim derim. Şu oluşan ortama millet olarak hem çok hasret kaldık hem de çok ihtiyacımız var.

Saygılar selamlar.
Dostum darbeler laiklikler tarafından yapılıyor denince birlikteliği bozucu mesaj verilmiyor da bu tür mesajların olmasına üzüldüm denilince mi veriliyor?
Ülkede belirli bir kitlenin mantalitesini bi türlü çözemiyorum.Laikliğin nedir desen cevap veremez,ama sayesinde elinde olan haklarla her yönden eleştirir bu düşünceyi.
Bu memlekette 10 sayfa hatırat,biyografi ya da yakın tarihimizle alakalı bir kitap okumuş hiçkimse osmanlıcılığı ya da şeriatı savunmaması gerekir ama millet televizyonlara çıkıp düzene karşı yıkıcı eleştiriler yapıyor.
Şahsen ben bu insanlar olsaydım iki ayyaşın kurduğu bu memlekette yaşamayı kendime yediremezdim.Ama şükürler olsun ki ben o iki ayyaşın sayesinde kurulan bu memlekette dinimi,dilimi,özgürlüğümü yaşatabiliyorum.

Dostum darbeler laiklikler tarafından yapılıyor denince birlikteliği bozucu mesaj verilmiyor da bu tür mesajların olmasına üzüldüm denilince mi veriliyor?
Ülkede belirli bir kitlenin mantalitesini bi türlü çözemiyorum.Laikliğin nedir desen cevap veremez,ama sayesinde elinde olan haklarla her yönden eleştirir bu düşünceyi.
Bu memlekette 10 sayfa hatırat,biyografi ya da yakın tarihimizle alakalı bir kitap okumuş hiçkimse osmanlıcılığı ya da şeriatı savunmaması gerekir ama millet televizyonlara çıkıp düzene karşı yıkıcı eleştiriler yapıyor.
Şahsen ben bu insanlar olsaydım iki ayyaşın kurduğu bu memlekette yaşamayı kendime yediremezdim.Ama şükürler olsun ki ben o iki ayyaşın sayesinde kurulan bu memlekette dinimi,dilimi,özgürlüğümü yaşatabiliyorum.

Dostum düşüncene saygı duyuyorum, insanların öğrendiği bilgiler farklı olabilir, buna bağlı olarak düşünceleri ve fikirleri de farklılık gösterir. Ancak ortak payda devlet vatan olunca hepimiz bir olmayı bilmeliyiz, o yüzden kim ne demiş ne düşünmüş bu aralar bu hususlara yoğunlaşmasak daha iyi. Başımızda ki şu musibetlerden kurtulup hep beraber devletimizi düzlüğe çıkaralım sonra yine kaldığımız yerden devam ederiz :))

Dostum düşüncene saygı duyuyorum, insanların öğrendiği bilgiler farklı olabilir, buna bağlı olarak düşünceleri ve fikirleri de farklılık gösterir. Ancak ortak payda devlet vatan olunca hepimiz bir olmayı bilmeliyiz, o yüzden kim ne demiş ne düşünmüş bu aralar bu hususlara yoğunlaşmasak daha iyi. Başımızda ki şu musibetlerden kurtulup hep beraber devletimizi düzlüğe çıkaralım sonra yine kaldığımız yerden devam ederiz :))

Güzel diyosun ama hala yazdığım ilk cümleyi görmezden geliyorsun :)
Bu memlekette herkes herşeyi görmek istediği gibi görür.Ama nedense kimse doğruyu görmez.
Üretilen alternatik tarihler yüzünden bu haldeyiz zaten,birliktelik gününde olmamız gerektiği zaman bu durum kimseye televizyona çıkıp,15 temmuzda sokaklardaydık ama haşa demokrasi değil şeriat isteriz diyemez kimse.
Gün birlik olma günü olduğu kadar hedefe yönelme günüdür de.Geriye doğru çekenlere inat,ileriye doğru gitmeliyiz.

Allah razı olsun. Benim gözümde Çanakkale de , Kurtuluş savaşında veya güneydoğuda şehit ve gazi olanlardan hiçbir farkınız yok inşallah bu dünyada da ahirette de mükafatını misliyle alırsınız.

Güzel diyosun ama hala yazdığım ilk cümleyi görmezden geliyorsun :)
Bu memlekette herkes herşeyi görmek istediği gibi görür.Ama nedense kimse doğruyu görmez.
Üretilen alternatik tarihler yüzünden bu haldeyiz zaten,birliktelik gününde olmamız gerektiği zaman bu durum kimseye televizyona çıkıp,15 temmuzda sokaklardaydık ama haşa demokrasi değil şeriat isteriz diyemez kimse.
Gün birlik olma günü olduğu kadar hedefe yönelme günüdür de.Geriye doğru çekenlere inat,ileriye doğru gitmeliyiz.

Cevabı aslında yazdığım yazıda saklıydı, şimdilik bu konuları tartışmaya açmamakta fayda var, kısaca şöyle yazayım bu ayrışmalar tamamen bildiğimiz doğruların farklı olmasından kaynaklanmakta. Saygı duyup geçiceksin, netice de herkesin davası vatan, o farklı bir yol tutmuş diğer biri farklı bir yolu tutmuş, varılmak istenen amaç aynı gönüller bir olsun yeter.

Very unfortunate.From the video it seems like the second tank made things worse and have caused quite a bit of trauma to your limb.

The graft/flap area doesn't look good around the elbow there is definitely a sign of infection which may require a second look by the surgeon.
I wish you a smooth and uneventful recovery.

2 MBT Try to kill one man.

Who is Sabri Unal. Hear ı am. A Person of Defence.Pk :)
You, sir, are worthy of respect.
Helal olsun, i knew we had Turks here who are patriotic to their core, not only in words but actions.

Latest posts

Country Latest Posts

Back
Top Bottom