Stryker1982
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -2
- Country
@aryobarzan @Dariush the Great @QWECXZ @SalarHaqq
دوستان و برادران
اینو من امروز دیدم یه ترد هم درباره اش باز کردم
CNN Exclusive: US intel and satellite images show Saudi Arabia is now building its own ballistic missiles with help of China
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2021/12/23/politics/saudi-ballistic-missiles-china/index.html Washington(CNN)US intelligence agencies have assessed that Saudi Arabia is now actively manufacturing its own ballistic missiles with the help of China, CNN has learned, a development that...defence.pk
نظرتون؟
این چینی ها به نظرتون چه مرضی دارن؟ سعودی ها که عرضه کپی کردن ندارند اگر داشتند همان موشک های بالستیک قبلی که چین در اختیارشان گذاشته بود را کپی می کردند. اما این موضوع حقیقتا عجیبه. چه دلیلی داره؟ فقط پول؟ یا دلیل دیگری هم هست به نظرتون؟
دفعه قبل که چینی ها موشک بالستیک دور برد به عربستان دادند سازمان سیا در جریان بوده. اما این دفعه آمریکا تهدید به تحریم کرده چون به احتمال زیاد بحث انتقال فناوری هست
Hich marazi nadaran. donbale manafe khodeshoonan, mesle har keshvari too donya. emrooz farda boland mishim mibinim arabestan sahebe bomb atom shode. va ma taze mikhaym dobare ejaze bedim ke jasoosha ajans bian doorbin nasb konan dar tasisaate ma.
nasle harchi khaene rishe kan she.
برای تقویت رابطه خودشون از نظر استراتژیک و تضعیف آمریکا کردند
چینی دهه ۶۰ به ما فنی آوری و وسایل غنی سازی لیزری دادند
دهه ۶۰
دهه ۶۰
خدارو شکر اون رو به سعودی ندادند هنوز
شاید هم دادند و ما نمیدونیم
آنها موتورهای جامد را از اوکراین و توانایی تولید سوخت جامد را از چین دریافت می کنند. من انتظار تولید موشک های بالستیک تاکتیکی را دارم، اما آنها از ساخت موشک های میان برد می ترسند.
باشد DF-15 می تواند چیزی شبیه یک
یکی از معدود موشک هایی بود که چین اجازه صادر کرده بود DF-15