Militant Atheist
FULL MEMBER
- Reaction score
- -3
- Country
naa-mardaa daaran mikonan tou paache ye mellat
اره بی پدرا! کلا دیترویت رو این شرکت های ماشین سازی و رپرها نگه داشتند! وگرنه از سومالی هم بدتر می شد!
agha, yek zan e amricayi begir va khodet ra khalaas kon. man ham hatman ta 2-3 saal dige hamin kaar ra mikonam zan ke begiri, dige injaa paat seft misheh. midounam ke zan gereftan, shoukhi bardaar va inaa nist, vali belakhare kaariye ke baayad anjam bedi digeh, pas che behtar ke az in nazar ham behet komak kone.
آخه از شما چه پنهون که هنوز کسی که سیستمش با من مطابقت داشته باشه نخورده به تورم. توی شرکت که اکثرا ازدواج کردند و یا دوست پسر دارند. و یا اصلا به سن من نمی خورند. بیرون شرکت هم که یا قیافه دارند و بی سوادن یا سواد دارند و قیافه ندارند! بعدشم من حقیقتش "دوست دختر" نداشتم. دوست دختر داشتم ولی رابطه اینجور چیزها نداشتم چون خانواده ام با من شرط کرد که می ری خرجت رو می دیم باید بترکونی، دختر هم که توی دست و پای ادمه وقتی داری درس می خونی بهمین خاطر من زیادم تجربه ندارم.
Negaraan nabaash inja, kaar inghadr sari' gir nemiyaad. daf'e ye ghabl ham kheyli ziyaadi khosh shaans boudi, va ar na ke omran be in zoudi kaar gir nemiyaad.
به نظرت چقدر طول می کشه برادر؟
BTW, yaad e in oftaadam:
دمت گرم. می دونی که لره اینم؟
Last edited: