جسارتی نباشه عزیز دل برادر،
اما از کی و طبق کدوم سند مملکت مال شما شد که خواسته ی شما بشه ملاک عمل های متوحشانه؟
من می گم که منم خیلی چیزا رو نمی خوام اما اگه قرار باشه من یه چیزیرو نخواستم پاشم گنگ راه بندازم و به سبک شعبون بی مخها عربده بکشم که سنگ روی سنگ بند نمی شه
بعدشم داداش قربونت این کوچه ای که شما نوجوون ها دارید شال و کلاه می کنید برا فتحش ما در دوران کهن تا تهشو شخم زدیم نشون به اون نشون که تهش هم یه یادگاری با کلید روی دیوارش کشیدیم یه قلب تیر خورده هم کنارش حکاکی کردیم
این سندهای بسیاری که ازش نام بردی من جمله گزارش مکتوب وزارت اطلاعات رو بزار ما هم یه مرورش کنیم حاجی
نا امیدم کردی
درست فرمودید سند مملکت به اسم هیچکس نیست، من جمله و علی الخصوص این مرتیکه آمریکایی که به خودش جرات داده بخواد در یک مکان عمومی که مورد بازدید روزانه مردم هست دفن بشه!!! این مملکت قبرستون داره، قبرستون غیر مسلمونهاش هم جداست، میتونن ببرن اونجا دفنش کنن، یا مریداش میتونن ببرن تو حیاط خونه خودشون دفنش کنن و هر روز به زیارتش برن، کسی هم کاری به کارشون نداره ولی زاینده رود و حاشیه زاینده رود یه مکان عمومی و گردشگری هست،ملک خصوصی کسی نیست که بخواد حاتم طاعی بخشی بکنه
--------------
اعتراضات مردم اصفهان به دفن جاسوس یهودی در کنار زاینده رود
در پی قوت گرفتن احتمال دفن "ریچارد فرای" [جاسوس یهودی الاصل آمریکایی] در کنار پل خواجوی اصفهان، اعتراضات گروه های مختلف مردمی در این زمینه بالا گرفته است.
به گزارش مشرق، در پی قوت گرفتن احتمال دفن "ریچارد فرای” [جاسوس یهودی الاصل آمریکایی] در کنار پل خواجوی اصفهان، اعتراضات گروه های مختلف مردمی در این زمینه بالا گرفته است.
در این راستا مردم انقلابی اصفهان روز پنج شنبه تجمع اعتراضی را در ضلع شمالی پل خواجو برگزار کردند و در انتهای این تجمع بیانیه ای صادر کردند که متن این بیانیه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین
جناب آقای زرگرپور استاندار محترم استان شهیدپرور اصفهان
سلام علیکم
شنیده ایم که جنابعالی از سوابق مذهبی و انقلابی خوبی برخوردار هستید و از خانواده های اصیل پا به عرصه ی خدمکت به مردم شریف و نجیب اصفهان گذاشته اید. چند روزی است که شایعاتی در مورد دفن جاسوس یهودی آمریکایی الاصل به نام "ریچارد نلسون فرای” در شهر میثمی ها، ردانی پور ها، خرازی ها، اشرفی ها، کاظمی ها و شهر علما و شهر انقلابی ها و حزب اللهی ها یعنی اصفهان عزیز، شنیده شده است.
البته نمی دانیم چه کسی به خود اجازه داده است که این مطلب را حتی در حد شایعه مطرح نماید. شاید جریاناتی هستند که به قصد تخریب شما و قرار دادن شما در مقابل خانواده ی معظم شهدا و مستضعفین و دو ملیون نفر مردم حزب اللهی شهر اصفهان این اقدامات را انجام می دهند که:
یک روز همایش بزرگ فتنه گران را در شهر شهیدان برگزار می کنند، یک روز خانم اشتون را به اصفهان می آوردند، امروز هم در صدد ایجاد نگرانی و تشویش اذهان امت حزب الله هستند. لذا با هوش و ذکاوت و بصیرتی که در شما سراغ داریم می دانیم که اجازه نخواهید داد چنین اتفاقی بیفتند.
ما که دستمان به ایشان نمی رسد (شما بفرمایید
خدا می داند اگر جنازه ی نجس و کثیف صهیونیست "ریچارد فرای” را به شهر شهیدان بیاورند غسل شهادت می کنیم، کفن می پوشیم، آن را تحویل گرفته می سوزانیم و خوراک سگ های بیابان می کنیم و همچنین قبر استاد وی پروفسور پوپ را نیز در کنار پل خواجو بر سرش خراب می کنیم و با خاک یکسان می کنیم تا هوس چنین جنایاتی به ذهن هیچ منافق دیگری نرسد.
والسلام
مردم شهید پرور اصفهان
۲۰فروردین ۱۳۹۳ همزمان به روز انرژی هسته ای
ماجرا چیست؟
ریچارد فرای مستشرق یهودی آمریکایی الاصل که در تمام عمر خود مامور پنهان و آشکار سرویس های اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی بوده است در ۷ فروردین سال جاری فوت و وصیت کرده که در حاشیه زاینده رود و در جوار مقبره دیگر جاسوس انگلیسی "آرتور پوپ” دفن شود.
وزارت اطلاعات در سال ۱۳۷۶ کتابی با عنوان هویت منتشر کرد که در صفحه ۱۳۱ این کتاب که در ۳۷۵ صفحه توسط انتشارات حیان به چاپ رسیده، درباره ریچارد فرای آمده است:
«ریچارد فرای چندی پیش به دعوت و تلاش برخی روشنفکران داخلی به ایران سفر کرد و در طول اقامت خود در تهران با استفاده از برخی عناصر نا آگاه اقدام به جمع آوری گسترده اطلاعات محرمانه کرد. ریچارد فرای که همکاری به ظاهر علمی او با سیا امری آشکار است در این سفر تا آنجا پیش رفت که حتی برای جذب برخی مدیران اجرایی و آموزشی کشور اقدام کرد که البته این تلاش با برخی هوشیاریها ناکام ماند.»
مجتبی مینوی درباره قابوس نامه فرای سخنان شنیدنی دارد؛ وی مینویسد:
«با یکی از دوستان بزرگوار خود که در ردیف علمای درجهی اول استشراق نام برده میشود، در سال جاری در ایتالیا ملاقات کردم و از نسخهی”کاپوس نامهی”فرای که تا آن زمان دو مقاله درباره آن منتشر شده بود، بحث به میان آمد و چون اصرار این دوست بزرگوار را به مجعول بودن این نسخه شنیدم، گفتم اگر علما فریب این جعلها را بخورند و فقط گرد آورندگان اشیای عتیقه، آنها را به عنوان نسخه کهنه به قیمت هنگفتی بخرند و مبلغی دلار محتاج الیه ما را به ایران بفرستند، چه زیان دارد؟کهنامهای از آن دوست به بنده رسید و در آن به براهین متقن و دلایل دندان شکن دعوی خود را اثبات و بنده را اقناع کرده است که کاپوس نامهی فرای قبل از۱۳۲۱هجری شمسی وجود نداشته (و عقیدهی بنده که این گونه جعلها ضرری ندارد، باطل بوده است زیرا که هم از لحاظ لغوی و ادبی مضر است که مشتی لغت تقلبی و غلط در ذهن ما میاندازد و به کتابها راه میدهد و هم از جنبهی هنری زیان دارد که اشخاصی مانند ارنست کونل را به دام میاندازد). این جهت است که بنده از برای جبران خطایی که سابقا مرتکب شدهام که شفاهاً اصالت و صحت این نسخه را تایید نمودهام، خویشتن را مجبور میبینم که مکتوب آن دوست بزرگوار را زمینهی این مقاله قرار داده به مسئولیت خود اعلام دارم که: آن نمونههایی از نسخه کاپوس نامهی فرای که منتشر شده، و ما دیدهایم، مجعول است». (مجتبی مینوی، کاپوس نامهی فرای، تمرینی در فن تزویر شناسی، نامهی بهارستان، دفتر پنجم، ص۱۶۸)