twilight
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
ىه نظر من تابناک تا حدى ليبرال هست ,کارى به خبراش ندارم .
سايت انقلابى اصيل ميخاى
598.ir
اين فيلمه چى هست؟
سلام
عزیز دل بنده ، " اینکه یکی می گه
I don't like X
به این معنا نیست که ازش بدش میاد ...
چرا همه چیز رو سیاه و سفید می بینید !؟
من از هند خوشم نمیاد ... بدین معنا نیست که ازش بدم میاد یا بالاتر از اون ازش متنفر هستم ...
این 598 هم تو خبررسانی و به روز بودن می لنگه ....
_________
البته گویا هابیت هم سه گانه هست مثل ارباب حلقه ها ....
اصولا دنیای میانه ی ارباب حلقه ها خیلی وسیع هست و تالکین هم به سبک نویسنده های قدیمی انگلیسی زبان ( نه جدیداشون که نثر مسجعشون می شه ترکیبی از فاک ، بالس ، و .... ) یکم شاعرانه می نوشته و خیلی جالب ، حتی با خوندن ترجمه ی فارسیش هم به قدرت متن انگلیسی پی می برید ....
البته هابیت نسبت به ارباب حلقه ها بیشتر به داستان وفادار هست ..... ارباب حلقه ها خیلی از شخصیت ها رو حذف کرده بودند ....
پیشنهاد برخی نمایندگان کنگره امریکا و مخالف دولت اولاما، از جدی ترین موارد در این زمینه است. بر اساس پیشنهاد برخی نمایندگان کنگره که متعلق به لابی صهیونیسم هستند، از دولت باراك اوباما و ديگر كشورهاي غربي خواسته شده تا محورهای مذاكره با ايران - بر اساس توافق ژنو - تغيير كند و با هدف تشدید فشارهای هسته ای، نظامی و حقوق بشری و تقلیل امتیازهای قابل اعطا به ایران، بازنگری شود. در این پیشنهاد، "توقف ساخت موشک های پیشرفته و دوربرد ایران" به صراحت مطرح شده است.
سلام
البته اگه کسی تورنت سالم این هابیت قسمت اولش رو با کیفیت مناسب می خواد بهم بگه تا بهش بدمش .... 850 مگابایت با کیفیت مناسبه ... اینجا نمی گذارمش چون یحتمل خلاف قوانین سایت هست
Last edited: