Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
به نظر میاد یه پهپاد ناشناس بوده که توسط پدافند سرنگون نشده
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه برای ما
من کلاً تو کار فروش نیستم چون استراتژی ترید دارم. وقتی میبینم ریزش میکنه دستی که دارم رو میفروشم میرم نزدیک ساپورت دوباره جمع میکنم
امروز هم فقط ۳ - ۴ درصد ضرر کردم. واقعیتاش انتظار ریزش امروز رو کامل داشتم فقط احساس میکردم نهایت ۱۵ درصد بریزه اما ۲۰ درصد ریخت
من نمیدونم به کرش چی میگی اما چند صد میلیارد دلار سرمایه خارج شده تو این یک ماه. اگه تو بازار سهام یه کشور اتفاق افتاده بود اقتصاد اون کشور رو درگیر میکرد
بهرحال تا پایان ژانویه رو خیلی باید مراقب بود. احتمال کرشهای خیلی سنگین ۲۰ درصد به بالا هم هست
شاید حتی تا فوریه بیتکوین بره دوباره زیر ۱۰ هزار دلار و دهها ماه طول بکشه بیاد بالا دوباره
Yellow is crash
Blue is not crash
Crash is more than normal correction and is followed by long Bearish cycle.
I don’t know why this is a question.
View attachment 798967
Yellow is crash
Blue is not crash
Crash is more than normal correction and is followed by long Bearish cycle.
I don’t know why this is a question.
View attachment 798967
داری از خودت حرف میسازی شانی$300 Billion Bitcoin And Crypto Price Crash After Stark Fed Warning—Ethereum, BNB, Solana, Cardano And XRP In Free Fall
همه روزنامهها هم دارن بهش میگن کرش. یعنی نشه فوربز رو هم قبول نداری؟
وقتی نزدیک یک سوم بازار تو یک ماه از بین رفته یعنی کرش
همین عدد بیشتر از ۳۰۰ میلیارد دلار ریزش هست. نزدیک ۳۵۰ میلیارد دلار که حتی از بودجه دولت ایران و چند کشور همسایه بیشتر هست
تازه هنوز شروعش هست. احتمال داره تا زیر ۱۰ هزار دلار هم بره
به نقد شدن ۳۵۰ میلیارد دلار پول میگی اصلاح؟؟؟
اشتباه میگن عمدا یا سهوا
دنباش ترس و فاد اند
خداییش کدوم کرشه
ابی یا زرد
آبی کرشه؟؟؟؟
View attachment 798972
بعد تو نوسانگیری
چرا به حرف خودت که من زدی عمل نکردی و ادا رو 1.32 نخریدی
الان پانزده درصد تو سود بودی
اتر ده درصد تو سود بودی
اتفاقاً من امروز ۵۰۰ تا ایدا خریدم. البته سر ۴۳ هزار تومن سفارش گذاشته بودم (به ریال خریدم)
باید ارزونتر میخریدم اما موقع کرش پای سیستم نبودم
همین خریدهایی که تو سفارش داشتم باعث شده ۲ - ۳ درصد تو ضرر باشم. وگرنه الان ۲۰ درصد تو ضرر بودم
خداییاش زمان زرد که میگی کل سرمایهای که تو بیتکوین در گردش بود چقدر بود؟ ۱۰۰ میلیارد دلار بود؟
خوبه خرید زدی
باز بالا میره
خیلی ها منتظرن ۵۹ بفروشن
زهر بدی میریزن
چون زخم بدی خوردن
من کمی قبلتر مقداری نقد میکنم
تا زهر فروشنده زخم خورده کم شه
میزان ترس بازار خیلی عالیه
زهر فروشنده کم شه باز میره بالا
نهنگ ها منتظرن زهرشو بگیرن
این چیه؟ یه بابایی سربازی اش تو نیرو هوایی بوده الان رفته آمریکا وصیت سرلشکر شهید خلعتبری دیگه چیچیه این بابا حاج حیدر هم حالش خوب نیستا
من همیشه یه درصدی از سرمایهام رو آزاد میذارم که سفارش بذارم برای کرش
این سری انتظارم ۱۰ درصد و ۱۵ درصد بود و ۲۰ درصد هم تو بیت کوین سفارش داشتم اما پر نشد متاسفانه
اتریوم دلم میخواست سر ۱۲۰ میلیون بخرم که پر نشد
زمانی که بازار کرش میکنه قیمت تتر میره بالا چون تقاضا زیاد میشه
کرشها به ریال معمولاً کمتر نوسان میکنند
دیروز هم به خاطر بحث برجام دلار هزار تومن تقریباً گرونتر شد
من اگه بازار برگرده بالا به شرایط پریروز دوباره میفروشم
همون هم خودش نزدیک ۱۰ - ۱۵ درصد سود میشه برام کافی هست
این چیه؟ یه بابایی سربازی اش تو نیرو هوایی بوده الان رفته آمریکا وصیت سرلشکر شهید خلعتبری دیگه چیچیه این بابا حاج حیدر هم حالش خوب نیستا
Nemidoonam vali ghaziye boo dare. Agar faghat yek razmayeshi boode pas chera sedaye yek esabat mushak dar hava kole mantagharo larzoonde? Migan ke shishe khooneha dar mantaghe shekastand va baazi az darha ham az jashoon darumadan. Mage hamchin chizi emkan dare? Badesham, parvazha airlineha ro ghabl az test roye manteghe NOTAM nadadan.به نظر میاد یه پهپاد ناشناس بوده که توسط پدافند سرنگون نشده
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه برای ما
Sounds like the delusion of a person who has only seen ACTION in MOVIES, LOL.Iran will sit on the middle finger if they try to play with the Talibs, those people don't know something called death, Iranian soldiers will runaway once they hear the Talibs are coming however I don't support going to war for stupid issues like border issues