سلام بچه ها...ببخشید که دارم پیاممو فارسی میزارم.....ولی به نظرم اینجا آدمای انگلیسی زبان به درد نخورزیاد هستن که اگه بخوام خبری رو بدم سریع بحث رو می برن تو حاشیه....
من یه دوست ارتشی دارم که یکی از خلبانای کبراهای هوانیروزه.....دیروز باهاش صحبت می کردم.....کلی خبر بهم داد.....اول این که ایران یه موشک بالگرد پرتاب چینی رو کپی کرده که ۱۲کیلومتر برد داره....گفت هم توروز توانایی شلیک داره و هم تو شب....جالب اینجاست که می گفت پرتاب شبش دقیقتر هم بود....می گفت این توانایی هست که کمتر بالگردی تو دنیا داره......ضمنا یه صحبتی هم کرد از موتورپر قدرت بالگرد بل-۲۱۴ که می گفت داره کپی سازی میشه توسط یه شرکت دانش بنیان که حدود ۷۰٪پیشرفت داره....جالب بود که با آب و تاب می گفت قراره یه بالگرد خوب که ترکیب بل و کبرا هست طراحی بشه....می گفت قدرت هر دوموتور بالگرد کبرا از بل ضعیف تره و اگه ایران اینا بسازه یه دستاورد بزرگه که حتی از توانایی ساختنه موتور اوج هم بالاتره......جالب بود راجع به عین الاسد هم نظرات جالبی داشت........کلا خیلی خیلی خبراش خوب بود......و اینش برام جالب تره که کلا خودش یه آدم سکولاره و خیلی هم منتقد بعضی از سییت های نظامه......ولی واقعا اخبار خوب و مسرت بخشی بود........