skyshadow
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 3
- Country
راستش لحن حرف زدنشون مثل قدرت هسته ایه ولی باید این درخت میوه هم بده.ترامپ در مورد ایران با دست خیلی پر داره وارد انتخابات میشه.
بعضی از اساتید اینجا اعتقاد دارن زدن تاسیسات امونیاک و کوره دیمونا عین داشتن بمب هسته ایه. این حرف در حد لیچاره با عرض معذرت. با لیچار نمیشه از وجود یک ملت دفاع کرد.
برای امریکا و اروپا دو چیز مهمه:
بازدارندگی و تعادل قدرت
به محض دیدن بازدارندگی لحنها درست میشه و ترامپ در برابر مردم امریکا مسوول اوضاع شناخته میشه. البته اینده ترامپ به اوضاع داخلی امریکا بیشتر وابسته است تا خارجی مگر جنگ وحشتناکی بشه. امریکایی ها بیشتر دنبال مسایل داخلیشونن نه خارجی
بحث من اینه که جنگ اونقدر ها دورم نیست و مردم امریکا از ترامپ انتظار پاسخ به کشته شدن سربازهاشونو دارن. مردم امریکا اظهارات شما رو نمیدونن. حتی مردم ایران هم دست پری نمیبینن که خیلی خطرناکه برای داخل
حق داری ایران الان در موضع ضعف قرار داره پس بهتره بازدارندگی رو دوباره ایجاد کنه حالا یا با کشتن سربازهای امریکایی یا چند ژنرال یا ازمایش یک موشک قارهپیما یا حداقل خارج شدن از ان پی تی و قطع کامل روابط با آژانس حداقل تا تمام شدن دوره ترامپ در کاخ سفید من هم این حرف رو قبول ندارم که حمله ایران به ارامکو مثل داشتن قدرت هسته ای هست در اخر داشتن بمب اتم این تضمین رو میده که هیچ کشوری مستقیم به خاکت حمله نمیکنه بعضی از دوستان هم هستن که میگن بمب اتم امنیت نمیاره این هم حقیقت نمونش اسراییل که ایران براش یک روز خوش نگذاشته ولی احتمال ایجاد شدن همچین جبهه ای در مقابل ایران خیلی خیلی کمه که گروهک ها به سمت ایران موشک شلیک کنن و به نظر من ترامپ برای بار دوم انتخاب نخواهد شد