Aramagedon
BANNED
- Reaction score
- -13
- Country
داداش من سر چیز دیگه باهاشون کل کل میکردم.کل کل با اینایی که مسخره می کنن.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
داداش من سر چیز دیگه باهاشون کل کل میکردم.کل کل با اینایی که مسخره می کنن.
آهانداداش من سر چیز دیگه باهاشون کل کل میکردم.
یک پایگاه خالی رو زدیم ... 200 تا هم کشته دادیم به همراه آبروی کشور که رفتکل کل با اینایی که مسخره می کنن.
فقط بشین این تیترها رو بخون. ببین چه جور نقد 220 نفر رو ول کردن چسبیدن به اون نسیه 80 نفرآمریکایییک پایگاه خالی رو زدیم ... 200 تا هم کشته دادیم به همراه آبروی کشور که رفت
دروغگو بودن مسئولین هم برای ملت محرز بود ، در سطح بین المللی هم مشخص شد ...
انتقام رو از ملت ایران گرفتن نه از آمریکایی ها
تشییع جنازه هم ، به نظر تشییع جنازه ی آخرین مردی بود که مردم توی این نظام بهش امید داشتن و به راستی و درستیش باور داشتن ...
goh! Taking political points. There is no forgiveness for what happened to that plane.
but anybody that think westerners give 2 sh!ts about Iran and Iranians is a fool!
they would sacrifice the whole region if it meant they would get yet another term!
if you care about the people then why do you sanction Medicine pedarsag?
I’m outraged! This goh know what he is doing. He wants to stir up the protests in iran.
hala dedah@Aramagedon فیتیله رو بکش پایین فعلا، هیچی نگو تا ببینیم چی میشه
دقیقنیک پایگاه خالی رو زدیم ... 200 تا هم کشته دادیم به همراه آبروی کشور که رفت
دروغگو بودن مسئولین هم برای ملت محرز بود ، در سطح بین المللی هم مشخص شد ...
انتقام رو از ملت ایران گرفتن نه از آمریکایی ها
تشییع جنازه هم ، به نظر تشییع جنازه ی آخرین مردی بود که مردم توی این نظام بهش امید داشتن و به راستی و درستیش باور داشتن ...
Why did you do a google search of yourself?Shooting down the civilian airliner looks like it stirred up the protests going on right now.
ای خدا!Shooting down the civilian airliner looks like it stirred up the protests going on right now.
Why did you do a google search of yourself?
No, look at the file you attachedNot sure what that means, but here is a non-anglo source:
No, look at the file you attached