OldTwilight
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
حالا حسن و محمود هم فرق نداره
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
داداش فرق دارند. خداحافظی کن بابانتیجه گیری من : سر وته یک کرباسند
فرقش توی میزان و روش های سواری گرفتن از ملت ایران هستداداش فرق دارند. خداحافظی کن بابا
نفهمیدم دادا میشه توضیح بدی؟فرقش توی میزان و روش های سواری گرفتن از ملت ایران هست
فرقش اینه که برای اختلاس های 8000 میلیارد تومنی و 3000 میلیاردی پول هست ولی اعلان می کنند برای نوسازی خطوط برق خوزستان پول نداریم و باید منتظر قطع شدن برق باشید ...نفهمیدم دادا میشه توضیح بدی؟
یعنی چی سواری؟
واقعا اتفاقی که تو خوزستان افتاد همه ایران رو ناراحت کرد. حالا شما جدا فکر نکن با این اقتصاد احمقانه لیبرالی گلی به جمال استان های دیگه زده ان. نه !!! مطمئن باش اگه تو بقیه استان ها هم گرد و غبار بود هیچ کاری از دست دولت های بی عرضه مون بر نمی آمد. باید حتما دلیلی برای ظهور امام زمان باشه دیگه والله!! اونقدر تو فساد دارن شنا می کنن که نگو و نپرس. این دو تا حزب اصلاح و اصول هم دعوا راه می اندازن تا سر من و تو رو گول بمالن. یک نفر هست که به مردم ایران فکر میکنه که هیچ کس به اون یک نفر نه گوش میده و نه اهمیتفرقش اینه که برای اختلاس های 8000 میلیارد تومنی و 3000 میلیاردی پول هست ولی اعلان می کنند برای نوسازی خطوط برق خوزستان پول نداریم و باید منتظر قطع شدن برق باشید ...
Easy Guys .Laugh .
G(OLD)
Summers only .Why?
So Theran is best without Tehranis?And the best time to visit tehran is during Nowruz holidays since most of the citizens leave tehran .
So Theran is best without Tehranis?
Wut?Haven't played WOW in ages so idk how many people from Tehran hang around that village.