Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
این یکیش را که خودت خوب میدونی زیر سر کی بوده و کی مردم را اونجا جمع کرد و تحریک کرد . در مورد اعتبار هم همون روز که سودان و بحرین روابطشان را با ایران قطع کرد هیات تجاری دانمارکی بعد از ده سال اومده بود به ایرانآخ مردیم از این همه اعتباری که جناب حقوقدان برامون جمع کرد
دارم بالا میارم
آخ ببخشید یادم نبود در دیپلماسی وادادگی اعتراض به کشور دوست و برادر عربستان حرام قطعی هستاین یکیش را که خودت خوب میدونی زیر سر کی بوده و کی مردم را اونجا جمع کرد و تحریک کرد . در مورد اعتبار هم همون روز که سودان و بحرین روابطشان را با ایران قطع کرد هیات تجاری دانمارکی بعد از ده سال اومده بود به ایران
نخستین هیات تجاری دانمارکی پس از 10 سال در ایران
The Parthian Language letters.. did u know about it?
مهرداد اول یکی از پادشاهان پارتی ایران
Avestan Language:
and this is BC version of Persian Keyboard!!
Middle Persian:
Pahlavi Persian:
Old Greek (From around Seleucian/Parthian empires era):
Syriac Nestorian:
اعتراض با انداختن کوکتل مولوتوف توی سفارت ، با دزدیدن تلفن سفارت ؟آخ ببخشید یادم نبود در دیپلماسی وادادگی اعتراض به کشور دوست و برادر عربستان حرام قطعی هست
ببخشید که مردم غیرتمندی که دیدن رىس جمهور آبکیشون حتی زورش میاد سعودی ها رو محکوم کنه خونشون به جوش اومد
دلتونو به همون چند تا هیىت اقتصادی که صدتاش اومد و رفت و هیچ چیز هم تغییر نکرد خوش کنید، چون قیمتش چند تن اورانیوم و عزت ایرانیا بیشتر نبود
all of them are based on Aramaic Alphabet , the question is what's the point ?What is your take in Persian language reform by using one of the ancient Persian alphabets to write it? Or also replacing good amount of Arabic and Turkish loan words with ancient Persian words that can be traced in old texts? There is nothing wrong with Arabic alphabets, but the nationalistic spirit of Persian people is not in total peace with it, nor with loan words (which is alright I guess).
اعتراض با انداختن کوکتل مولوتوف توی سفارت ، با دزدیدن تلفن سفارت ؟
چرا وقتی 500 تا هموطنتون را بخاطر بی کفایتی و ضعف مدیریت به کشتن
دادن به فکر اعتراض نبود ، چرا مثل بقیه دنیا مثل آدم جمع نمیشید و اعتراض
نمیکنید ، تازه مگر مملکت سخنگوی وزارت امور خارجه نداره که رییس جمهور
کار وزندگیش را ول کنه بابت هر ماجرایی یک اعتراض بکن.
یک سوال دیگه هم من از شما دارم اینهمه عربستان مردم یمن را کشت ، یکی از
شماها به فکرش نرسید که یک اعتراض بکنه حالا تا این یک نفر را کشتن باید
میرفتید 2 ساعت نگذشته سفارت را به آتش میکشید میخواستم بدونم مگه بعضی
خونها از بعضی خونهای دیگه قرمز تر هستش؟
در ضمن اینجا تعریف من از اعتراض با تعریف شما فرق داره ، هدف اعتراض
کننده ها هم اصلاعربستان نبوده اونها به لیستشان نگاه کنی میبینی کسایی بودن
که هدفشان فقط درست کردن دردسر برای دولت بوده اما اینرا بدون
اینجا هم اطلاعات خوبی هست که بعضی ها از بس به ظواهر چسبیدن اونها را
فراموش کردن ، بد نیست دوباره یک یادآوری برایشون بشه
مرکز پاسخگویی به سوالات دینی
all of them are based on Aramaic Alphabet , the question is what's the point ?
but will changing the alphabet achieve that ?I said what the point is, which is reconciling the Persian nationalistic spirit with its own language as they see Arabic alphabet and loan words as severe offense to their culture.
but will changing the alphabet achieve that ?
it only made problem for the people who don't knew it and make it harder to use it in everyday situation
also making the use of it standardized take decades . it only make confusion for the one to two generation .
on your other suggestion , removing loaned words by making new one is not interesting , but if already there is words in Persian language that can be used instead of them then using them is something positive
اینکه گفتی چرا به خاطر سایر جنایات سعودیها اعتراض نشده، حالا چون خبرگزاریهای محبوبتون گزارش نمیدن دلیل نمیشه که اتفاق نیفتاده باشهاعتراض با انداختن کوکتل مولوتوف توی سفارت ، با دزدیدن تلفن سفارت ؟
چرا وقتی 500 تا هموطنتون را بخاطر بی کفایتی و ضعف مدیریت به کشتن
دادن به فکر اعتراض نبود ، چرا مثل بقیه دنیا مثل آدم جمع نمیشید و اعتراض
نمیکنید ، تازه مگر مملکت سخنگوی وزارت امور خارجه نداره که رییس جمهور
کار وزندگیش را ول کنه بابت هر ماجرایی یک اعتراض بکن.
یک سوال دیگه هم من از شما دارم اینهمه عربستان مردم یمن را کشت ، یکی از
شماها به فکرش نرسید که یک اعتراض بکنه حالا تا این یک نفر را کشتن باید
میرفتید 2 ساعت نگذشته سفارت را به آتش میکشید میخواستم بدونم مگه بعضی
خونها از بعضی خونهای دیگه قرمز تر هستش؟
در ضمن اینجا تعریف من از اعتراض با تعریف شما فرق داره ، هدف اعتراض
کننده ها هم اصلاعربستان نبوده اونها به لیستشان نگاه کنی میبینی کسایی بودن
که هدفشان فقط درست کردن دردسر برای دولت بوده اما اینرا بدون
اینجا هم اطلاعات خوبی هست که بعضی ها از بس به ظواهر چسبیدن اونها را
فراموش کردن ، بد نیست دوباره یک یادآوری برایشون بشه
مرکز پاسخگویی به سوالات دینی
با توجه به عدم صدور مجوز از سوی وزارت کشور بسیاری از دانشجویان و مردم انقلابی کشورمان به طور خودجوش در اعتراض به بیکفایتی سعودیها در اداره حج، مقابل سفارت عربستان تجمع کردند.
They are hundreds Persians words that use in turkish but there is not a single turkish word that uses in Persian. Also all of the arabic words that use in Persian are Quranic words and not usual arab words.What is your take in Persian language reform by using one of the ancient Persian alphabets to write it? Or also replacing good amount of Arabic and Turkish loan words with ancient Persian words that can be traced in old texts? There is nothing wrong with Arabic alphabets, but the nationalistic spirit of Persian people is not in total peace with it, nor with loan words (which is alright I guess).