What's new

Iranian Chill Thread

Bro I am more at ease here...I dont know many Iranian members except you (also not that much) and haman
hey there sis :cray:

how are u doing ? :wave:

its a shame u feel like that :( we had very good guests posting here but unfortunately after some tensions they all broke out .

either way , you're always extremely welcome here , please contribute more :yes4:

@Skull and Bones @DESERT FIGHTER @LoveIcon especially u :angry: :cry: @Mike_Brando

کسی از شما هست که بدون سابقه کار استخدام شده باشه ؟
اگر آره ، یه کم در موردش توضیح بده .
از طریق الزام دستگاه های دولتی به استخدام اعضای بنیاد ملی نخبگان

سوال دومم اینه که بدون سابقه کار چطور باید جذب کار شد ؟
به سختی

شما اهل کجایی؟
می ری در سایت مجلس نگاه می کنی ببینی که روزهای ملاقات عمومی نمایندگان شهرستان شما چه روزها و چه ساعت هایی هست.
یادداشت می کنی
و جئود 2 ماه تا 8 ماه دیگه که به طور کاملا اتفاقی مصادف هست با ماه های قبل از انتخابات مجلس (نوشتم 8 ماه دیگه جون در زمانهای نزدیک به انتخابات نمی تونی ببینیشون و اگه هم ببینی کار خاصی برات نمی کنن) یک دست کت و شلوار مرتب می پوشی و می ری اونجا ودر خواست می کنی با استفاده از نفوذ خودشون برای جوان مستعدی مثل شما در یک اداره کار پیدا کنه
راه دیگش شرکت در آزمون های استخدامی هست که در اون حالت باید با حدود 10 میلیون نفر رقابت کنی اونم نا عادلانه
پیشنهاد من به عنوان کسی که سابقه کار در بخش دولتی رو داشته:
اصولا دور کار دولتی رو خط بطلان بکش

به سختی

شما اهل کجایی؟
می ری در سایت مجلس نگاه می کنی ببینی که روزهای ملاقات عمومی نمایندگان شهرستان شما چه روزها و چه ساعت هایی هست.
یادداشت می کنی
و جئود 2 ماه تا 8 ماه دیگه که به طور کاملا اتفاقی مصادف هست با ماه های قبل از انتخابات مجلس (نوشتم 8 ماه دیگه جون در زمانهای نزدیک به انتخابات نمی تونی ببینیشون و اگه هم ببینی کار خاصی برات نمی کنن) یک دست کت و شلوار مرتب می پوشی و می ری اونجا ودر خواست می کنی با استفاده از نفوذ خودشون برای جوان مستعدی مثل شما در یک اداره کار پیدا کنه
راه دیگش شرکت در آزمون های استخدامی هست که در اون حالت باید با حدود 10 میلیون نفر رقابت کنی اونم نا عادلانه
new bro, you are scaring me.:fie:
:lol::lol::lol:

I've got no idea why is that, :sarcastic: but, yea.. that's how we roll. :lol:

PS: a tough guess, that was/is/would be your plan?
no, i had a chance to work for IRGC ( engineering, not bad income, no uniform, financial aid for financial Jihad:angel:)
but i think its not my type of work.:partay: :enjoy:
ps: @New if you were in system ---> nemayandehyi, vaziri mishodi by now.:D

Last edited:
سلام دوستان .

دوتا سوال دارم که امیدوارم نظراتتون رو بدید .

کسی از شما هست که بدون سابقه کار استخدام شده باشه ؟
اگر آره ، یه کم در موردش توضیح بده .

سوال دومم اینه که بدون سابقه کار چطور باید جذب کار شد ؟

( فعلا پارتی رو کنار بذارید و بدون در نظر گرفتنش جواب بدید )

bedoun e parti sakht hast. man zamaan e daneshjouyi, yek moddat, tou yek sherkat e khosousi kaar kardam vali man parti dashtam va baraaye hamin ham khoub boud, chon ham kheyli saadeh job ra gereftam va ham inke khoub tahvil migereftanam.
Albatteh man yaadam hast ke yek seri az ostaad ha ham sherkat daashtand va mellat ra estekhdam mikardan, sharaayeteshoun kheyli khoub naboud, vali belakhareh saabegheh kaar e khoubi mahsoub mishod. bebin kasi az ostad haat, sherkati chizi nadaare ke khodet ra bendaazi behesh ;)
option e digeh ham ineh ke yek niyaazmandi ha begiri va beri tamaam e aagahi ra check koni , ... ke in ham ettefaaghan javaab mideh. faghat ye kam az 2 raah e ghabli sakht tar hast.

به سختی

شما اهل کجایی؟
یادداشت می کنی

ممنون .

زیاد به کار دولتی امید ندارم .

پارتی ممکنه داشته باشم ولی دوست ندارم با پارتی برم سر کار .

در هر حال ممنون .

new bro, you are scaring me.:fie:
:lol::lol::lol:
:enjoy:

bedoun e parti sakht hast. man zamaan e daneshjouyi, yek moddat, tou yek sherkat e khosousi kaar kardam vali man parti dashtam va baraaye hamin ham khoub boud, chon ham kheyli saadeh job ra gereftam va ham inke khoub tahvil migereftanam.
Albatteh man yaadam hast ke yek seri az ostaad ha ham sherkat daashtand va mellat ra estekhdam mikardan, sharaayeteshoun kheyli khoub naboud, vali belakhareh saabegheh kaar e khoubi mahsoub mishod. bebin kasi az ostad haat, sherkati chizi nadaare ke khodet ra bendaazi behesh ;)
option e digeh ham ineh ke yek niyaazmandi ha begiri va beri tamaam e aagahi ra check koni , ... ke in ham ettefaaghan javaab mideh. faghat ye kam az 2 raah e ghabli sakht tar hast.

من کار غیر مرتبط با رشتم دور و برم هست که حقوق یه مهندس تازه کار یا هندس متوسط رو بده ولی دنبال کار مرتبط با رشتم هستم تا حداقل سابقه کارم رو زیاد کنم و بتونم در آینده پیشرفت کنم .

تو ایران باید دو چیز داشته باشی تا موفق باشی ، اولی سابقه کار و دومی هم اینکه کاری باشه . من اولی رو ندارم ولی بهم ثابت شده که ادم کاری ای هستم و زید مثل بعضیا بلند پرواز نیستم

پارتی ممکنه داشته باشم ولی دوست دارم بدون پارتی برم سر کار .

من کار غیر مرتبط با رشتم دور و برم هست که حقوق یه مهندس تازه کار یا هندس متوسط رو بده ولی دنبال کار مرتبط با رشتم هستم تا حداقل سابقه کارم رو زیاد کنم و بتونم در آینده پیشرفت کنم .

تو ایران باید دو چیز داشته باشی تا موفق باشی ، اولی سابقه کار و دومی هم اینکه کاری باشه . من اولی رو ندارم ولی بهم ثابت شده که ادم کاری ای هستم و زید مثل بعضیا بلند پرواز نیستم

پارتی ممکنه داشته باشم ولی دوست دارم بدون پارتی برم سر کار .
:tup:
ishaallaa ke kaar e khoub peyda mikoni ;)

hey there sis :cray:

how are u doing ? :wave:

its a shame u feel like that :( we had very good guests posting here but unfortunately after some tensions they all broke out .

either way , you're always extremely welcome here , please contribute more :yes4:

@Skull and Bones @DESERT FIGHTER @LoveIcon especially u :angry: :cry: @Mike_Brando

You are inviting Indian & Pakistanis at same time to contribute? Are you conspiring to lock this thread? :pop:

You are inviting Indian & Pakistanis at same time to contribute? Are you conspiring to lock this thread? :pop:
are azizam , kolan section iran be fana rafte :D

be har hal , shoma inja "invite" nisti baradar , kesi be khooneye khodesh "invite" nemishe :undecided: .:enjoy:

harf falsafi zadam , beram yekam aab bezanam sooratam biam :whistle:

Latest posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom