What's new

Iranian Chill Thread

نوزده آبان سالروز درگذشت دکتر فاطمی
مردی که از او در قبال ملی کردن صنعت نفت با سه گلوله تقدیر شد
دکتر مصدق بعد از مرگ دکتر فاطمی چنین گفت:

«اگر ملی شدن نفت خدمت بزرگی است از آن کسی که اول این پیشنهاد را نمود باید سپاسگزاری کرد و آن کس شهید راه وطن دکتر حسین فاطمی است. در تمام مدت همکاری با این جانب حتی یک ترک اولی هم از آن بزرگوار دیده نشد.»

@rmi5 @Serpentine @Abii @rahi2357 @The SiLent crY @Shahryar Hedayati

اگه بخواید بین یکی از دو گزینه ی زیر یکی رو انتخاب کنید کدومو انتخاب می کنید؟
1) حوادث خاور میانه یک حرکت خود جوش مردمی بود که با توطئه ی شرق و غرب تبدیل به بحران امروزی شده
2) اصولا کلید خوردن و بحران کنونی خاورمیانه نتیجه ی توطئه ای بود که از سالها پیش برنامه ریزی شده بود

Just pick one.

به نظرم کل خاورمیانه رو نمیشه جمع بست، باید تفکیکی بررسی بشه، ولی در کل، من نظرم روی گزینه 1 هست.

به نظرم کل خاورمیانه رو نمیشه جمع بست، باید تفکیکی بررسی بشه، ولی در کل، من نظرم روی گزینه 1 هست.
با توجه به انتخاب هر کدوم از این گزینه ها نوع رویکرد به مساله می تونه خیلی متفاوت باشه.

من هم دوست دارم بگم گزینه ی یک صحیحه اما نمی دونم چرا یه حسی در اعماق وجودم می گه گزینه دو جواب درسته

با توجه به انتخاب هر کدوم از این گزینه ها نوع رویکرد به مساله می تونه خیلی متفاوت باشه.

من هم دوست دارم بگم گزینه ی یک صحیحه اما نمی دونم چرا یه حسی در اعماق وجودم می گه گزینه دو جواب درسته
گزینه 2 هم میتونه درست باشه، با این پیش فرض که خیلی از اون کشورها به شدت استعداد داخلی این قضیه رو داشتن، یعنی ممکن بود بعدا دیر یا زود هم خودجوش شکل بگیره. مثلا به نظر من تونس تا حد زیادی خودجوش بود، ولی مثلا توی لیبی و سوریه خیلی قضیه مشکوکه.

مثلا توی سوریه من گزارش هایی خوندم که 'عامل های ناشناس' در میان جمعیت تظاهرکننده، شروع به اغتشاش کردن و نیروهای امنیتی سوریه رو هدف گرفتن. یک جا میخوندم که در همون اوایل، عده ای توی استان ادلب یک پاسگاه پلیس رو میگیرن، در ظاهر مردم عادی بودن، ولی تمام پلیس ها خودشون رو تسلیم میکنن، ولی بعدش همشون رو به طرز فجیعی به قتل میرسونن. این مورد شاید الان توی سوریه عادی باشه، ولی اون اوایل واقعا یه اتفاق خیلی مهم محسوب میشد.

امیدوارم برداشت بد از عقاید من نکنی، ولی من تا حد خیلی زیادی اعتقاد دارم که این امر سال 88 هم داخل ایران داشت اجرایی میشد، خیلی چیزا شنیدم و دیدم، ولی با در نظر گرفتن اهداف کشورهای دشمن ایران، اصلا چیز عجیب و غریبی به نظر نمیرسه.

Last edited:
این امر سال 88 هم داخل ایران داشت اجرایی میشد، خیلی چیزا شنیدم
برید از اونا بپرسید که شنیده ها رو دیدن. :lol:
You are right, I am not a man of conspiracy theory delusion, but if I were the manager of this planet, I would no longer keep the middle eastern's, in the same order I used to keep them in, in the times I needed their Oil.

:lol: Is that sentence understandable, or should I translate it into Persian?

برید از اونا بپرسید که شنیده ها رو دیدن. :lol:
You are right, I am not a man of conspiracy theory delusion, but if I were the manager of this planet, I would no longer keep the middle eastern's, in the same order I used to keep them in, in the times I needed their Oil.

:lol: Is that sentence understandable, or should I translate it into Persian?

had to try, but yes, it's understandable, but something is missing in your sentence, somehow I feel. :D

so you're messing with me , eh ? :D

are begoo azizam , at least we dont talk wired :D we are normal ampool zans who talk normal and have a normal life . lol

crazy bunch = sharif alumni :D
In che figuri hast migiri bro, "are begoo azizam"
hamoontor ke, in aslan khoob nist ke be ye pezeshk begi ampool zan, hamoontor ham zesht va tohin konandast ke be ye daneshgah tehrani begi sharifi.
ye chand bar ham ghablan in tohin ro kardi, ma zir sibili rad kardim, amma lotfan dige tekrar nashe

or else things would be different:butcher:

In che figuri hast migiri bro, "are begoo azizam"
hamoontor ke, in aslan khoob nist ke be ye pezeshk begi ampool zan, hamoontor ham zesht va tohin konandast ke be ye daneshgah tehrani begi sharifi.
ye chand bar ham ghablan in tohin ro kardi, ma zir sibili rad kardim, amma lotfan dige tekrar nashe

or else things would be different:butcher:
OMG , i am deeply saddened that i've mistaken you for @Serpentine :( :D

my deepest apologies , i had no idea !! i really thought you were a sharifi :(

but then again , we can deduct that :

1- Tehranis also talk wired . lol

2- you kinda liked it when i summed you up with sharifi's , cause you didn't react just till now :D

hehe

Back
Top Bottom