What's new

IRAN will display its most advanced drone later this week

خوب اگه منظورتان رفسنجانی هستش هرچی زمان خاتمی نشان داده شد محصول زمان رفسنجانی بود و هر چی زمان احمدی نژاد نشان داده شد محصول زمان خاتمی

بله دوست عزیز من 100% با شما موافقم , اگه زمان خاتمی آزادی مد شد بخاطره همین 4 تا سد و کارخونه ی سیمانی بود که هاشمی راه انداخت وگرنه پشتوانه ی اقتصادی نبود که دختر پسرا بشینن تو پارک از هم لب بگیرن , البته این معاشقه ها متاسفانه زمان خاتمی به قشر محدودی معدود میشد که همین خودش باعث روی کار اومدن احمدی نژاد شد

دو حالت داره سهيل: يا سه خرداد خبري خواهد بود که هيچي.... وگرنه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:triniti:
ميگن مومن هميشه بايد وصييتش آماده باشه

:angel:

دو حالت داره دوست عزیز یا قالیباف یا هاشمی

.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:crazy_pilot:

.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سهیل ایندفعه من هم هستم. ولی سیستم من با دوستان فرق میکنه. من بلایی سرت میارم که خودت مجبور بشی:

:suicide::suicide2:

.
خوب اگه منظورتان رفسنجانی هستش هرچی زمان خاتمی نشان داده شد محصول زمان رفسنجانی بود و هر چی زمان احمدی نژاد نشان داده شد محصول زمان خاتمی

سلام

نظر شما محترمه ... متاسفانه تو این سایت امکان پست خصوصی دادن نیست که کمی بحث کنیم ....

.
سهیل ایندفعه من هم هستم. ولی سیستم من با دوستان فرق میکنه. من بلایی سرت میارم که خودت مجبور بشی:

:suicide::suicide2:

Eeee... !?

Pas man ham hastam !!! :D

.
سلام ... سهیل این آخرهاش هست ... اگه این عالی جناب سبزه قبا ( ملقب به عالیجناب سرخ پوش ) رئیس جمهور بشه همه ی طرحهای علمی و نظامی کشور تعطیل می شه ...

برادر من چه ربطی به رئیس جمهور دارد. تمام برنامه های نظامی و دفاعی، کلا تمام امور مربوط به دفاع و نظامی در حیطه ی رهبر و به طبع آن ستاد کل نیروهای مسلح می باشد.
رئیس جمهور تنها نقش هماهنگ کننده و تدارکاتچی دارد. تمام طرحهای نظامی در دولتهای مختلف برنامه شان از قبل ریخته شده است و ریخته می شود و به تصمیم دولت نیست که بخواهد دخالتی در آن صورت دهد.
خیلی از ادواتی که این چند سال اخیر رونمایی شده است از دولتهای قبل آغاز شده است و در زمان دولت آقای احمدی نژاد به پایان رسیده است.

.
برادر من چه ربطی به رئیس جمهور دارد. تمام برنامه های نظامی و دفاعی، کلا تمام امور مربوط به دفاع و نظامی در حیطه ی رهبر و به طبع آن ستاد کل نیروهای مسلح می باشد.
رئیس جمهور تنها نقش هماهنگ کننده و تدارکاتچی دارد. تمام طرحهای نظامی در دولتهای مختلف برنامه شان از قبل ریخته شده است و ریخته می شود و به تصمیم دولت نیست که بخواهد دخالتی در آن صورت دهد.
خیلی از ادواتی که این چند سال اخیر رونمایی شده است از دولتهای قبل آغاز شده است و در زمان دولت آقای احمدی نژاد به پایان رسیده است.

بسیار پست عالی و اینفورماتیوی بود به تعبیر دیگه رئیس جمهور فقط جو میده که این امر در دولت های نهم و دهم پررنگتر از قبل بود

.
این تاپیک چه ربطی به ریاست جمهوری و این چیزا داره؟؟؟

. .
mass production and simple technology would make this like the Germans vs the Russians. or tigers vs swarms or t-34

. . .
can drones be equipped with rpg? imagine killing tanks from the sky

well the answer is yes
MOHAJER-1+UAS.PNG

but honestly if you want to attack tanks please do a favor to yourself and equip the drone with a guided missile instead of RPG . you would get far more better results with something like hellfire , Toofan or Kronet and .....

. . .
Back
Top Bottom