cnleio
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 19
- Country
A old Japanese man burn himself for opposition to Abe's collective self-defence policy
Japanese government banned this case in Japan media... but today breaking news on internet so fast.
pic.twitter.com/D54rghMvvV
【新宿焼身自殺まとめ】
スーツ着た男がメガホン使って橋の上で集団的自衛権の反対や、集団自殺云々を語っている
↓
みんなもっと僕の意見を聞いてください!!聞いてくれないならこうするしかない!!
↓
自分の体に火をつけ集団的自衛権の反対や安倍政権への反対を訴えかける
↓
終わり
Japanese government banned this case in Japan media... but today breaking news on internet so fast.
pic.twitter.com/D54rghMvvV
【新宿焼身自殺まとめ】
スーツ着た男がメガホン使って橋の上で集団的自衛権の反対や、集団自殺云々を語っている
↓
みんなもっと僕の意見を聞いてください!!聞いてくれないならこうするしかない!!
↓
自分の体に火をつけ集団的自衛権の反対や安倍政権への反対を訴えかける
↓
終わり
新宿站下午出现突发事件,根据日推网友描述,一名身穿西装带眼镜的中年男子因反对安倍晋三政府欲推动行使集体自卫权而将汽油浇到身上点火自焚,目前现场已被封锁