از من چرا می پرسی سهیل عزیز؟ فکر میکنید برای چی این ضرب المثل را به کار برد؟
"یارو را به ده راه نمی*دادند سراغ کدخدا را میگرفت"
خود ایشان هم دارد مسخره می کند.
نظر شخصی کجا بود. یک بار دیگر مطلب را ملاحظه بفرمایید.
عضو فقهای شورای نگهبان با تشریح روند بررسی صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری ، گفت
قانون اجازه رئیس جمهور شدن را به خانمها نمی دهد.
اگر ناراحت کننده و احمقانه است حرف و نظر من نیست. بلکه سخن رسمی و تفکر مسئولین اول مملکت و قانون این مملکت است.
سالها شناخت با استفاده از صحبتهای ایشان و عملکرد ایشان و اتفاقات افتاده دارم.
همین طور افرادی که توسط ایشان انتخاب می شوند و نزدیک ایشان هستند. همه از دم به این تفکرات متحجرانه اعتقاد داشته و عمل می کنند.
از شریعتمداری در روزنامه کیهان تا اعضای شوران نگهبان و دیگر آخوندهای تندرو مورد علاقه ایشان می باشد.
اگر تصور می کنید ایشان به این تفکر نیست. می توانم صحبتهای خود ایشان و همین طور نزدیکان و منصوبان و شیفتگان ایشان را برایتان بیاورم.
من مشکل شخصی با ایشان ندارم. بلکه در قدرت بودن ایشان برای مدت طولانی، محدود نبودن اختیارات ایشان، جای خدا نشاندن خود، پاسخگو نبودن در قبال مسولیت و دستورات و اوامری که محدود کننده ی مردم می باشد، باعث مخالفت من با ایشان می باشد. هر فرد دیگری با هر عقیده دیگری همچنین جایگاهی برای خود برپا کند و این اعمال را انجام دهد ، با او مشکل خواهم داشت.
همین اعضای شورای نگهبان از جمله همین فقیهی که در بالا درباره ی ایشان صحبت کردیم، منتخب آقای خامنه ای هستند و ایشان این افراد را گلچین و گل سر سبدی از ملیونها آدم دانسته اند که از بین تمامی افراد انتخاب کرده است تا برای ملت اصلح انتخاب کنند که دیروز توسط آقای خامنه ای اینگونه توصیف می شوند :
شورای محترم نگهبان كه از انسانهای پرهیزكار، متقی و آگاه تشكیل شده براساس وظایف قانونی خود، كسانی را كه برای ریاست جمهوری صالح هستند به مردم معرفی می كنند و مردم از میان نامزدهای معرفی شده، كسی را كه صالح تر است و بیشتر به درد ملت می خورد انتخاب خواهند كرد.
در صفحات قبلی جناب آی آر تب لینک سخنان ایشان را قرار داده اند.
شورای نگهبان
learn Persian language, It let you not just understand Persian, beside you can read and understand old Turkish Text too.