mohsen
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -1
- Country
in 1979 our villages were already destroyed, Pahlavi delivered a ruined country to us and Iraq just added to this mess. villagers were already in those lands which you mentioned and it was called HalabiAbad, it was post revolution and immediately we entered to a war with Iraq, reconstruction of all of these damages need huge investments which we didn't have, our governors had no choice but to give those lands to villagers. what? you were expecting to bring a bulldozer and destroy their last remaining things? my grandfather and some of my current families are still farmers so I have seen their situation closely, there was no road, no water, no phone, no close hospital, no... the thing which I can be sure about is the fact that today's villages are much better places compared to 1 or 2 decade ago,ناراحت نشیا . ولی جمهموری اسلامی توی این 35 سال نه تنها هیچ گوهی در زمینه ی کشاورزی نخورده بلکه کشاورزی و دامپروری به همراه روستاها رو هم همون سال های اول انقلاب نابود کرد چون اون زمان ریش بود که مهم بود و حرف اول و اخر رو میزد نه ریشه و تخصص .
سال 58 تمام زمین های بایر حکومتی اطراف کلان شهرها رو داد به روستایی ها و در عرض چند سال تمام روستاها تبدیل به ویرانه شد و به جای اینکه سیاست حمایت از روستاییان و زندگی روستایی رو در پیش بگیره با واردات بی رویه و آزاد گذاشتن دلال ها و واسطه ها پدر اون روستایی و شهرستانی بیچاره رو در آورد .
شما حرف منو باور نداری یه نگاه به کشورهای همسایه بنداز . بنده خودم با چشمهای خودم روستاهای ترکیه و آذرباییجان رو که لب مرز و در نقاط مرزی بود دیدم و با روستاهایی تو ایران که کمتر از 10 - 20 کیلومتر باهاشون فاصله داشت مقایسه کردم . اونجا پیر و جوون داشتن زندگی می کردن و از تبه های تیز هم برای کشاورزی نمی گذشتن و زمینی نبود که شخم نزده باشن و اینور تو خاک خودمون یه مشت پیر مرد و پیر زن در به داغون بودن که تابلو بود با مرگشون اون روستا ها هم نابود میشه .
خدا میدونه که جواب حماقت های این نظام رو کی میخواد بده .