Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I got a negative rating from Isoo. But my definition was right ! Unbelievable, he began again
It is a rocket propelled "programable depth charge launcher"!
RBU-6000 rocket depth charge
Other example from US K-Gun - Depth Charge
Ciddiye alma, millet herseyi cok biliyor. Cok bilen cok yanilir.
Bana da biri " roket tahrikli derinlik bombasi" yazinca hemen menfi notu vermis.
AGA' lar cok bilmis mühendisler ya. Birak ya, ne diyecegim bilmiyorum "EZIKTAS" olmali.
Don't worry, all here are claiming to be engineers, insiders and experts and even can't accept critics.
If an expert can't except that it is not a ROCKET/MISSILE but a " Rocket propelled/ assisted depth charge" and gives me a negative rating , I doubt their qualification and legitimation to give ratings !
Dokunmatik telefon kullanırken , sayfayı kaydırma amaçlı ekrana dokunurken kazara olmuş, kusura bakma.
Ancak kullandığın uslüp, "yine başladı" , "eziktaş" , yok efendim bunlara kim değerlendirme hakkı veriyor serzenişini ise hiç tasvip etmedim, ki özel mesajın açık olsa değerlendirmeyi geri aldığımı yazacaktım.
"Yine başladı" lafı için ise, el insaf şu foruma aydan aya yazıyorum ki seni tanımıyorum bile. Sen ise ben değerlendirmeyi kaldırmama rağmen hala konuyu başka başlıklarda açıp laf sokma niyetindesin.
Profilime baktım, 1 yıldır belki puan bile vermemişim, insanları doğrudan hedef alan iğneleme üslubünü ise @cabatli53 'e havale ediyorum.
Bunun dışında, özel bir problemin varsa mesaj kutum açık, yazabilirsin.
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
New Recruit
Watch till the end.
Truth!!!
Truth 2nd !!!!
AND THE ABSOLUTE TRUTH!!!
Dönemin süper güçleri isteseler İstanbul'u yüz defa işgal ederlerdi. Alavereye dalavereye gerek yok. Rusların 93 harbinden sonra İstanbul'u işgal etmesini İngilizler engelledi. Aynı şekilde İngilizlerin İstanbul'u işgal etmesini de diğer süper güçlerin olası tepkisi engelledi. Manevi olarak çoktan çökmüş, çürümüş bir devletin yıkılışına günah keçisi arıyorsunuz. Neymiş efendim darbeyi yapanlar imparatorluğun Avrupa yakasından geliyorlarmış. Bunun sebebi imparatorluğun o yöresinin daha gelişmiş, daha imar ve daha bilinçli insanlarca iskan olması olabilir mi acaba? Manastır'da askeri idadide okuyan adamın memleket meselelerine ilgili olması mı garip yoksa Yozgat'ta okuma yazma bilmeyen adamın memleket meselelerine ilgisi olmaması mı? Cahil bıraktığınız adamların toprak damlarından kafayı dışarı çıkarmalarını onların "anadolulu ve müslüman" olmasına bağlıyorsunuz. Sığırlığın bu kadar. Aynı eğitimi kültürü o adama da ver bak nasıl Hareket ordusunda en ön safta gidiyor. Adam olup meclis kurulmasına izin verseydi de arkasından iş çevirmeselerdi. Adam olup halkı eğitseydi de devletin bekasına yönelik bir tehdit olduğunda köyünden ötesini bilmeyen, tezekten başka derdi olmayan bir millet yerine ne oluyor ulan diyen, okuyan, araştıran, vatanını milletini bilen bir halk olsaydı yanında. Hay "Cihan İmparatorluğu" diyen ağzınız büzülsün emi. Bir halt bildiğiniz yok. Kuru gürültü, ıslak hayaller.