Angry Studios
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Guys I've heard that Tayyip's Hotel got raided by SAT Commandos? 10 Minutes before the raid Tayyip escaped
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Guys I've heard that Tayyip's Hotel got raided by SAT Commandos? 10 Minutes before the raid Tayyip escaped
Bi iki yerde ateş açmışlar. Eğer bu darbe politikası olsa dediği gibi kimse yaklaşamazdı askerlerin yanına.Amına soktuğumun Taylandlısı sahtekar piç bu ne? Kendi mal kafasında kurguladığı neyse onu söylüyör ibne, ne bu götveren? Şerefsiz piiç! PİÇ!:
Can You find me the PDf?Hic ugrasma beyin olmadigi icin gotunden anliyor herseyi.
Can You find me the PDf?
SAT olayimda tam ne oldu? Bilgin varsa (ve gizli degilse) paylasirmisin?Hacılar ben bu pilotların pek çoğuyla tanıştım fuarlarda şurada burada. Bu adamlara fetö desen üç gün uyuyamaz. Nasıl oldu da ikna edildiler. Zaten bir avuçlar.
SAT'lara inanılmaz üzüldüm. Yarısı Donanma Komutanı'nı kurtarmaya gitti yarısı öldürmeye. Düşünsenize yıllardır beraber görev yaptığınız silah arkadaşlarınız. Korkunç.
New Recruit
40 Tane SAT Komandosu Baskin yapmis diyolar. OteleSAT olayimda tam ne oldu? Bilgin varsa (ve gizli degilse) paylasirmisin?
Hulusi Akar 100% suphesiz hayattasdir. Sukurler olsun (5. Resim)