What's new

Çay Bahçesi

. .
. .
Fransa tazminatı ödemiş zaten ,bütçe dahilinde fransa tarafından sağlanan herşey şu anda fransanın hakkı . Ancak gemide rus sistemleri de başından beri bütçe dışı entegre edilmişti, onlara binaen Rusya 3. ülkelere satışını yasaklatabilir . Gemiler jilet olur ruslar gelir sistemlerini alır. 3. bi ülkenin alıp işletebileceğini düşünmüyorum, özel olarak rusyanın istkleri doğrultusunda yapıldılar

Peki 2. gemi üretilmiş miydi ? denize falan indirilmiş miydi? Ben fransanın zararını merak ediyorum. :D

1 milyar dolar tazminat vermiş. Bu 2 geminin üretimine de en az 1 milyar dolar harcamıştır fransa... 2 milyar dolar zarar etmiş olabilir bu işten...

. . .
Peki 2. gemi üretilmiş miydi ? denize falan indirilmiş miydi? Ben fransanın zararını merak ediyorum. :D

1 milyar dolar tazminat vermiş. Bu 2 geminin üretimine de en az 1 milyar dolar harcamıştır fransa... 2 milyar dolar zarar etmiş olabilir bu işten...

tersane işinde geminin suya inmiş olması veya sac kesiminin başlaması bi mana etmezki , sonuçta tersane 2 tane gemiden para gelecek diye kaynaklarını ayırmış, elektronik sistemlerin rusyadan gelmiş veya geleceğini varsayarsak , iki gemi totalde 1 milyar dolardan fazla zarara dolaylı yoldan sebepte olmuş olabilir.
3. Ülkeye satışa şerh koydurmayaymış iyiydi :D
ama fransaya 3-5 milyar doların koyacağını sanmıyorum,başka satışlardan onu çıkartırlar.

.
tersane işinde geminin suya inmiş olması veya sac kesiminin başlaması bi mana etmezki , sonuçta tersane 2 tane gemiden para gelecek diye kaynaklarını ayırmış, elektronik sistemlerin rusyadan gelmiş veya geleceğini varsayarsak , iki gemi totalde 1 milyar dolardan fazla zarara dolaylı yoldan sebepte olmuş olabilir.
3. Ülkeye satışa şerh koydurmayaymış iyiydi :D
ama fransaya 3-5 milyar doların koyacağını sanmıyorum,başka satışlardan onu çıkartırlar.

Ama kaynak ayırması çok bi problem olmaması lazım. Eğer bu kaynağı harcamış o geminin sacını falan almış inşa etmiş vs. ise o parayı harcamış oluyo. Geri dönüşü de anca biraz jilet parası. 1 geminin yapıldığını biliyoruz ama 2. gemiye hiçbir harcama yapılmamış sadece kaynak ayırmışsa kaynağı geri çeker başka yere kullanır.

Olsun zarar etsinler de... 2. gemiye en azından başlamışlarsa bence 2 milyar dolardan fazla zararları olabilir. 1 milyar dahi olsa bence koymuştur. Az para değil. Kaldı ki o sadece rusyaya ödedikleri tazminat. Bence toplam zararları 2'yi geçmiştir.

:D

. . . .
Arkadaslar, kiz kardesim ile Türkiye turuna cikmak istiyorum. Önerdiginiz bir sirket veya seyahat acentasi var mi?

. .
Arkadaslar, kiz kardesim ile Türkiye turuna cikmak istiyorum. Önerdiginiz bir sirket veya seyahat acentasi var mi?
Kendinde yapabilirsin tura gerek yok kanaatimce. Basit rotalarla görülecek yerleri görebilirsin.

.
Back
Top Bottom