Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
say what?Slowly dying from love pain.
Fransa tazminatı ödemiş zaten ,bütçe dahilinde fransa tarafından sağlanan herşey şu anda fransanın hakkı . Ancak gemide rus sistemleri de başından beri bütçe dışı entegre edilmişti, onlara binaen Rusya 3. ülkelere satışını yasaklatabilir . Gemiler jilet olur ruslar gelir sistemlerini alır. 3. bi ülkenin alıp işletebileceğini düşünmüyorum, özel olarak rusyanın istkleri doğrultusunda yapıldılar
I'm gonna have nightmares...
Peki 2. gemi üretilmiş miydi ? denize falan indirilmiş miydi? Ben fransanın zararını merak ediyorum.
1 milyar dolar tazminat vermiş. Bu 2 geminin üretimine de en az 1 milyar dolar harcamıştır fransa... 2 milyar dolar zarar etmiş olabilir bu işten...
tersane işinde geminin suya inmiş olması veya sac kesiminin başlaması bi mana etmezki , sonuçta tersane 2 tane gemiden para gelecek diye kaynaklarını ayırmış, elektronik sistemlerin rusyadan gelmiş veya geleceğini varsayarsak , iki gemi totalde 1 milyar dolardan fazla zarara dolaylı yoldan sebepte olmuş olabilir.
3. Ülkeye satışa şerh koydurmayaymış iyiydi
ama fransaya 3-5 milyar doların koyacağını sanmıyorum,başka satışlardan onu çıkartırlar.
say what?
O dear God! There is more to life than a love life!I feel like my will to live is draining away. I was already hopeless bu this issue made me feel even more pathetic.
Only the wearer knows where the show pinchesO dear God! There is more to life than a love life!
Only the wearer knows where the shoe pinchesO dear God! There is more to life than a love life!
Kendinde yapabilirsin tura gerek yok kanaatimce. Basit rotalarla görülecek yerleri görebilirsin.Arkadaslar, kiz kardesim ile Türkiye turuna cikmak istiyorum. Önerdiginiz bir sirket veya seyahat acentasi var mi?