What's new

Çay Bahçesi

. . .
PKK Terrorist caught on camera while masturbaiting... Olm hayvan oğlu hayvan lan bunlar :D Bizim özel harekat polislerinin olm napıyon sen anonsuna dikkat :D

aTPlayer

Yorumlara bak :D

pkk_1076.jpg

. . .
Now this is stupidity at its best, will people in Turkey ever learn about work place safety?

İzmir’de metro kazası güvenlik kamerasında

Workplace security in Turkey? I have 50kV XRay burns at my chest. It took 3-4 years to heal, but still I have hundreds of times more chance to get cancer than ordinary people.

Oh BTW it was a workplace accident. Both the company and us as rnd employee were guilty about this. Nobody cares workplace security in our country.

Last edited:
.
Workplace security in Turkey? I have 50kV XRay burns at my chest. It took 3-4 years to heal, but still I have hundreds of times more chance to get cancer than ordinary people.
What kind of work did you do?

. . . .
PKK Terrorist caught on camera while masturbaiting... Olm hayvan oğlu hayvan lan bunlar :D Bizim özel harekat polislerinin olm napıyon sen anonsuna dikkat :D

Yorumlara bak :D

pkk_1076.jpg

Şimdi merak ediyorum, acaba hendekte beraber serhıldan yaptığı bir hevalin açılmış kıçındaki donu görüp mü azdı, yoksa fistan giyip kaçan hevalleri görüp mü? Belki de eşek görüp azmıştır, o da belli olmaz ya.

.
Şimdi merak ediyorum, acaba hendekte beraber serhıldan yaptığı bir hevalin açılmış kıçındaki donu görüp mü azdı, yoksa fistan giyip kaçan hevalleri görüp mü? Belki de eşek görüp azmıştır, o da belli olmaz ya.

Al bak kendin analiz et !

. .
Bu adamlar kim bilen var mı ?

ImageUploadedByDefence.pk1452349053.410949.jpg

Vlogger filan dediler ama bilemedim, millet kuyruğa girmiş foto çektirmek için.

.
Back
Top Bottom