Hurshid Celebi
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 4
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Forum dolmus rus trollerile, bu pakistanlilardan da bir bok olmas. Birisi amerikanlarin kendi hava sahasilarini ihlal edip milletini bombalamasini iyi bulan, ikide birde Turkiye Pakistanin eski gunlerini animsattigini tekrar tekrar papagan gibi anlatmalari adami cildirtiyor. Birde Rusya'nin yaninda olmalarina gicik oldum, yarin hindistan bir bok yapsin trolleyecegim aqm.
çoluk çocukla uğraşma derim... koca adamsınForum dolmus rus trollerile, bu pakistanlilardan da bir bok olmas. Birisi amerikanlarin kendi hava sahasilarini ihlal edip milletini bombalamasini iyi bulan, ikide birde Turkiye Pakistanin eski gunlerini animsattigini tekrar tekrar papagan gibi anlatmalari adami cildirtiyor. Birde Rusya'nin yaninda olmalarina gicik oldum, yarin hindistan bir bok yapsin trolleyecegim aqm.
Ich respektiere Deine Meinung und habe volle Sympathie mit dem israelischen Nuklear-Arsenal für Abschreckung.
Nebenbei gesagt, die Türkei verfügt auch darüber. Wir haben unsere Pakistanischen Brüder aufgerüstet !
@NUCLEAR_WINTER
@UkroTurk
Turkish Armed Forces Multimedia | Page 127
Dude please. Stop deluding yourself. Pakistan developed the nuclear Programme themself. They had scientists going in and out in western countries. They ordered all the necessary Quality parts in europe.
Even MOSSAD helped them against the soviet/india threat. Israeli agents did provide them with scientifical Research material, because back than Pakistan was a secular Country. And Israel needed the Money for own nuclear Arsenal.
Saudis funded Israel with hard cash. Bags of Dollars, Gold.
Anybody helped Pakistan but not Turkey. Turkey had no interest at all in Pakistan.
Yanliz iclerinde Afganistan siniri yakinlarindan adamlar var ki bunlar esmer degil ve beyaz tenli,
Bize yanlış yapıldığı açık birşey orada hemfikiriz. PKK terörist sayılmıyor diye birşey demedim. Ama Dünya kamuoyuna yeterince anlatamadık bunların nasıl bir pislik olduğunu. Bu bir gerçek. Bugün PKK yı haklı görenler varsa dünyada bu bizim hatamız.@LegionnairE
PKK, Fransiz veya Hristiyan oldurmedigi icin mi tam terorist sayilmiyor?
Neyse hangisi daha cok katil konusunu bosverelim.
Siz daha once gururlu bir vatandas tavrindan bahsettiginiz icin bu ornekleri vermistim.
Sizin icin problem olan nedir? Gercekten Bilmedigimden soruyorum, Nasil daha rahat olabilirdik?
We are brothers, that's why I'm discussing these things with youPlease stop! You are brother