Nihal Atsiz
BANNED
New Recruit
- Reaction score
- 0
- Country
He must be an Armenian.Azeris are our own flesh and blood........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
New Recruit
He must be an Armenian.Azeris are our own flesh and blood........
No, he is not. He is a Turk like ourselves.....that's what surprised me....He must be an Armenian.
New Recruit
I think he banged his head on some heavy object then.Just before posting that rubbish.No, he is not. He is a Turk like ourselves.....that's what surprised me....
I guess, we have a strong Turkish nationalist here.I think he banged his head on some heavy object then.Just before posting that rubbish.
I guess, we have a strong Turkish nationalist here.
Why don't you introduce yourself to everyone, brother ?
New Recruit
Been a long time lurker, thought best to finally join in this forum.I guess, we have a strong Turkish nationalist here.
Why don't you introduce yourself to everyone, brother ?
@cabatli_53
Abi I would close these threads:
Rebuilding the army of Genghis Khan | Page 9
PM Erdoan opens major mosque on Anatolian side
They serve no purpose but to drive members against each other imo.
Kesinlikle sana ozel bir durum. Kendin soyluyorsun zaten boyle boyle oldu diye ozel hayatimda. Ben yurtdisinda ve Turkiyede Azeri taniyorum ve senin soylediklerin tamamen dogru degil. Ermenileri hic sevmezler.Kesinlikle bana özel bir durum değil. Bana daha kazık atamadılar çok uğraştılar ama olmadı.
Türkleri dövenler, haraç alanlar hep bunlardır. Yanındaki Ermeniyle birlikte Türk diskosuna gelip basmaya çalışanları gördük.Azeri kendi vatanını kurtarsın sonra Türkiyeye yardım koşsun. Azeriler Aryan ırkıyla karışmış. Anadolu halkının saflığına, sakinliğine en çok benzeyen millet Harezmiler ve Özbeklerdir.
Pakistanlılar sakin insanlar.Çinli köpeği demenizin sebebi Amerikan propagandası.
Ayrıca Uygurlar moğol biximle anlayış farkları ok fazla. iki üç bin yıldır ayrı ysşıyotuz.Siz milletlerin genel özelliklrerini bilmeden safça ırkçılık yspmayın. Türkiye Kürtlerinin Iraktaki veya Suriyedrki Kürtler ile anlaşabildiğini mi sanıyorsunuz. Anadolu İnsanı bambaşkadır.
Youtube da azerilerin savsştan kamyonların içine gizlenerek kaçışı videoları var izleyin.
I farted sorry.GOD DAMMIT WHERE'S THIS SMELL COMING FROM!?
Is anyone buying black ops 3?
I'm still a child