Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
İbn*ler önce kendi yaptıkları bombalama sonra Türkiye'nin en kalabalık şehri İstabul'daki maskeli, silahlı yürüyüş ve şehitlerimiz... Hepsinin odağı aynı IŞID'da dahil, amaç belli.Dun 1 asker, bugun 2 polisi sehit ettiler.
Belki alıyorlardır da kardeş, atalarımızın toprağı bol olsun ne demişler: ''Kahpe içerden olunca kapı kilit tutmazmış''proaktif önlem almiyorlar
Eskiden ogleydi ama millet hep birbirini giriyordu, herkez politika konusiyordu, filim, dizi, hayat falan hic konusulmadi.Çay Bahçesi değil mi burası? İsteyen istediğini konuşur, hayırdır?
Hepsi aynıdır demiyorum ama yazıktır ya...
''Saldırıda hayatını kaybeden Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. Oğlunun Suruç'a gittiğinden haberi olmadığını ve orada öldüğünü bir telefonla öğrendiğini ifade eden Cumhur Vural, "Oğlum bir yıldır çok değişti. Bu HDP'lilerle tanışmasından sonra oldu. Defalarca "Onlarla görüşme" dedik. 4 aydır hiç eve gelmedi. Sürekli onlarla birlikte takılıyordu. Ben kendisine "Bunlar terör örgütü, siyasetçi değil" diye tepki gösteriyordum. Çocuğumu bir türlü kurtaramadım. Oğlumun idam fermanını bunlar imzaladı. HDP'liler çocuğumu kandırdı.'' dedi.''
-----
Guys we have a politics thread, please post there.
imo we have too many stickies, it takes up like half the page. Cay bahcesi is always active anyway so I figured it gets bumped to the top hence there is no reason to make it a sticky.heh i didnt realize there was already an existing thread :p
Btw the Cay bahcesi doesnt seem to be a sticky anymore.