CAN_TR
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ismet Inönü gibi ne oldugu belli olmayan sahte kahraman biri Türk milletinin evladı oldu da
Asırlarca Türklüge ve Müslümanlıga hizmet etmiş Türk tarihinin en şanlı devletini kurmuş ve yönetmiş Anadoluyu Türk yurdu etmiş Atalarımızın torunları öz be öz Türk oglu Türk Osmanlı Hanedanı Türk milletinin evladı olamadı bazılarına göre
Osmanlıya kin nefret düşmanlık baglayanlar Türk Milletinin gözünde bir hiçtir , Türk oldukkları da şüphhelidir bakınız Darbukacı Baryam Müjdat Gezen
Helal olsun efendim!Helal paşama, helal!! Öl de öleyim paşam. Türk vatanı için yaşar vatanı için ölür.
Nilhan Osmanoglu'nun amaci mücevherler ve para.
Bu kadar yorma kendini kardeş, bu adamlar olmasaydi suanda Yasin börü gibi, chdp ve hdpkk ortakligi bizi sokaklarda vahşice katlediyordu. Çok fazla şey etme yani millet neyin ne olduğunu görüyor. Yine bizi kurtaracak olanlar vatanın bu asil evlatlari Akar gibi pasalar.Helal olsun efendim!
Helal olsun efendim!
Helal olsun efendim!
Helal olsun efendim!
Helal olsun efendim!
View attachment 537310
Helal olsun efendim!
Necdet Ozel pasamiza da ozel olarak selamlarimi iletiyorum. Helal olsun! Optum sizi!
Isn't it strange that they always show Turkey with divided/not correct borders...?
Atatürkün ölümünden sonra Hanedan yakinlarinin ülkeye dönüsü zaten kanunen yasakti, sanirim 60li yillara dek, yani Inönün'ün böyle bir teklif yapmasi imkansiz.ATATURK öldükten sonra Türk Milletinin kanını emen o kadar cok hırsız siyasetci oldu ki
Osmanlı Hanedanın mücevherlerine göz diktikleri kimseyi şaşırtmaz
Atatürkün ölümünden sonra Hanedan yakinlarinin ülkeye dönüsü zaten kanunen yasakti, sanirim 60li yillara dek, yani Inönün'ün böyle bir teklif yapmasi imkansiz.
Yani bu hanfendi yalan söylüyor, hemde utanmadan, bir Osmanli hanedani mensubuna yakismayacak bir sekilde.
Bulasik yikamak?asıl yakışmayan şey zamanın da Fransa Kralına meşhur ezici mektup yazan Kanuni Sultan Suleymanın torunları gün geliyor Fransızların bulaşıklarını yıkıyor
Ne yapilsaydi? Sarayi bosaltip yurt disinami yollasalardi?hadi hanedan üyelerini sınır dışı ettiler hiç yoksa mallarına el koymasalardı ....
Osmanlı hanedanın soy olarak bir değeri yoktur, mesele osmanlı idealini tekrar yaratmamızdır. Yoksa aynı osmanlıyı kurmak gibi bir imkan yok, zaten bu hanedanın çoğunda da osmanlıya dair bir emare kalmamış. Biz islam dünyasının hamisiyiz bu ülkeye demokratik yöntemlerle, halkın iradesiyle gelecek her lider zaten bu halkın iz düşümü olacak. Su akar yatağını bulur. Bu hanedan konusunu konuşmanın bir faydası yok, elimizdeki güçlü bir devleti kaybettik şimdikine sahip çıkma yükseltme zamanı.Bulasik yikamak?
Ne yapilsaydi? Sarayi bosaltip yurt disinami yollasalardi?
mesele osmanlı idealini tekrar yaratmamızdır. Yoksa aynı osmanlıyı kurmak gibi bir imkan yok,
Bu ikisi birbirine ne kadar celiskili hic farkettinmi?bu ülkeye demokratik yöntemlerle, halkın iradesiyle gelecek her lider zaten bu halkın iz düşümü olacak.
Bence abes kaçmamış. O zaman her ülkede hanedanlıklar vardı, şimdi halk iradesi var. Osmanlı ideali cihan hakimiyetidir. Öncelikli olarak eski hinterlandımıza hükmetmek ve oradan alınan gücle cihan hakimiyeti kurmaktır. Çünkü dünyayı adil yönetebilecek olan tek topluluk biziz. Osmanlı sevgisi o eski nizama duyduğumuz özlemin bir yansıması. Ama hanedanlık kalmadı, sürdürülebilir bir durum da değil. Şimdi halkın iradesiyle seçilebilen bir başkanlık var, buna demokrasi denmiyor mu, ben mi yanlış biliyorum? Yoksa bazıları gibi opera dinlemeyen bale yapmayan insanlar demokrat olamaz düşüncesinde olanlardan mısınız? Ben onlara zaten "trash" diyorum.Bu ikisi birbirine ne kadar celiskili hic farkettinmi?
Tabi hangi Osmanli idealinden bahsettigine bagli ama her ne anlamda olursa olsun demokrasi burada abes kacmis.
Bulasik yikamak?