Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@cabatli_53 @T-123456
Insallah yeni yilda HEP BERABER iyi is cikaririz. Bakiniz, herkes birbirine düsüyor.
"@----, Geçen gün @... de zaten sana yelkenleri indirmişti, ondan @---nin artık bi-polar'laşıp ikinci bir karakteri olarak piyasaya girdiğini bile düşünmeye başladım.
Adamı kesmedik yahu, kendi tartışmasını bile yine kendisi ile yapıyor belki. "
Ben özel jetimle gökyüzünde yıldızları izleyerek kutlayacağım
Bosver dostum, business jeti olan itleri de cagrabiliriz.
Zaman geldiginde TC Reis ve cepheki arkadaslar onlarin o jetlerini uygun yerlerine yönlendirecek.
Hepsi botokslu hiyarto. Son kullanma süreleri doldugunda görecekler Bodrumda Yatlari ve Katlari .
Yunanistan veya Dubai son duraklari olacak. Ingiltere bile yol vermiyor. Baksana, Alaaddin ile nasil kapistilar.
https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/01/02/mehmetcige-konyadan-anne-yemegi
Sınıra ‘güvenli bölge’ kuracak
Türkiye ile ilişkileri kopma noktasına gelen Erbil yönetimi kontrolü altında bulunan Kuzey Irak’ın Türkiye sınırına yakın bölgelerini güvenlik bölgesi ilan etmeyi planlıyor
Parmak sokulmaz, kalp masaji 60, nefes, basi yana cevir ki dil Geri kacmasin tekrar, bu arada bebigin gogus kafesini kirmdigina dua et, masaji iki bas parmakla yapilir o yastaki bebek icin. Sansi yaver gitmis.
Parmak sokulmaz, kalp masaji 60, nefes, basi yana cevir ki dil Geri kacmasin tekrar, bu arada bebigin gogus kafesini kirmdigina dua et, masaji iki bas parmakla yapilir o yastaki bebek icin. Sansi yaver gitmis.