Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Is sending a link forbidden as posting directly the graphic images @cabatli_53 ?It's forbidden, tho. You can look at "kursadlar__" twitter account.
Abicim naptin var mı öyle bombalar Ilk defa duydum.Helyum bombası flndır belki
Helyum bombası flndır belki
Terdürek Termobarik Mühimmat olabilir mi? Ya da ne durumda Tendürek. İdef'te resmi vardı galiba. Belki deneme amaçlı salladılar 1 taneBildiğim kadarıyla Hava Kuvvetleri tarafından vurulmuşlar, ve cirit sanırım en fazla 3-5 kg termobarik başlık alabilir, fakat etki sahası epey büyük gözüküyor.
Ne gerek vardı? Analar ağlamasın, siz şehitlerin kanindan beslenen vampirler. En iyisi müzakere ile çözüm, kardeş kardeşi vururmu (senin başkanın tayip).Bugün, Türk Cumhuriyeti'ne yönelik başlatılan ilk Pan-Kürdist faşist ayaklanmanın lideri olan şeyh said'in, Diyarbakır'ın göbeğinde idam edilmesinin yıl dönümü, kutlu olsun!
https://pbs.twimg.com/media/DDfiT6WXsAA7SPd.jpg
Ne gerek vardı? Analar ağlamasın, siz şehitlerin kanindan beslenen vampirler. En iyisi müzakere ile çözüm, kardeş kardeşi vururmu (senin başkanın tayip).
Davamızı satanlar bizden değildir. Oğlu babasının davasını satmissa yinede kızı var gerçek ülkücülerin yanında olan.adalet yürüyüşüne katılmayaçakmısın çakma ülkücü kardeşim benim?
@Baybars Han
Alparslan Türkeşin oğlu Akpartide değil mi şuan? Bunun yanında Devlet Bahçeli beyefendi herdaim Reisi destekliyor. Sen en iyisi Meral Akşenerin resmini koy be dostum daha isabet olur [emoji38]