xenon54 out
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 20
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This was so sweet.
bu akp politikalari ulkeyi ucuruma dogru surukluyor. arap erdo bu araplarin pesinden gittikce halimiz hal degil. Her tarafimiz dusman oldu, bir dost qatar'a kaldik, 2 milyonluk qatar. HEY GIDI HEYYY ulke ne hallere dustu.
Grafikler mükemmel bence ya. 1080p'de izledin değil mi?
Evet izledim yabancı oyunlarla kıyaslayınca animasyon, model ve kaplamalar gözüme pek hoş gözükmüyor. Firmanın o kadar bütçesi olmasına rağmen, hala daha oyun motorunu geliştirmemesi bünyesinde ki ekibi genişletip profesyonelleşmemesi çok ilginç.
Agacan. Crytek nasil ?
Bizim agalar ?
Baska konularda program da üretirler.
Reeli severim. Sanal yorucu
hala daha oyun motorunu geliştirmemesi bünyesinde ki ekibi genişletip profesyonelleşmemesi çok ilginç.
İyi de oyun motorunu kendileri geliştirdiler?
E tamam ben de geliştirdiler dedim Kendi oyun motorlarını geliştirdiler, önceki oyunlarında da kendi oyun motorlarını kullanmışlardı.Kendileri geliştirdiler diye aklımda kalmış, bir araştırmak lazım.
E tamam ben de geliştirdiler dedim Kendi oyun motorlarını geliştirdiler, önceki oyunlarında da kendi oyun motorlarını kullanmışlardı.
@cabatli_53
Merhaba,
Bu bölümde Türk cumhuriyetleri de yer almakta bildiğiniz gibi, resmi ve kurumsal olarak da varolan ilişkiler savunma ile de sınırlı değil; Türkkon (www.turkkon.org),Türksoy(www.turksoy.org), TDBB (www.tdbb.org.tr), TÜRKPA (www.turk-pa.org) vb. resmi örgütlenmeler var, hatta bu bölümde Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan silahlı kuvvetlerindeki gelişmeler başlıkları altında takip edilmekte, dolayısıyla sosyal ve kültürel gelişmeleri kapsam dışında tutmamak gerekir.
Ayrıca bu bölüm ''Turkey'' değil ''Turkish Section'' olarak açıkça vizyonu ve kapsamı belirtmektedir.
Biraz önce açılan Kazakistan ile ilgili gelişmeyi içeren konuyu kilitleyip bunu da yukarıdaki olguları reddeden bir açıklamaya dayandırmanız üzücü.
İlgili konuyu olguları dikkate alarak açmanızı dilerim.
Türklerin tek mirası Türkiye değil.
@cabatli_53
Merhaba,
Bu bölümde Türk cumhuriyetleri de yer almakta bildiğiniz gibi, resmi ve kurumsal olarak da varolan ilişkiler savunma ile de sınırlı değil; Türkkon (www.turkkon.org),Türksoy(www.turksoy.org), TDBB (www.tdbb.org.tr), TÜRKPA (www.turk-pa.org) vb. resmi örgütlenmeler var, hatta bu bölümde Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan silahlı kuvvetlerindeki gelişmeler başlıkları altında takip edilmekte, dolayısıyla sosyal ve kültürel gelişmeleri kapsam dışında tutmamak gerekir.
Ayrıca bu bölüm ''Turkey'' değil ''Turkish Section'' olarak açıkça vizyonu ve kapsamı belirtmektedir.
Biraz önce açılan Kazakistan ile ilgili gelişmeyi içeren konuyu kilitleyip bunu da yukarıdaki olguları reddeden bir açıklamaya dayandırmanız üzücü.
İlgili konuyu olguları dikkate alarak açmanızı dilerim.
Türklerin tek mirası Türkiye değil.
Merhaba @Islamic faith&Secularism ,
Türk Cumhuriyetlerinin askeri/bilimsel anlamda gelişmeleri, foto/video paylaşımları bölümümüzde ziyadesiyle mevcuttur ve ilgili üyeler gelişmeler doğrultusunda bizleri bu konular vasitasıyla haberdar etmekte, ülkelerinin gelişmelerini paylaşmaktalar. Bizlere düşen bu tip konuların muhteviyatının artırılması olur sadece fakat ilgili konuyla ilgili mevzu bu bölümün asli amacı olan Savunma ve Bilimsel/Teknolojik içeriğinden birhayli uzak olması, dinsel öğe içerikli provakasyonlara çok açık ve troll savaşlarını bölümümüzde başlatabilecek bir potansiyele sahip olmasından dolayı böyle bir başörtü yasağı olasılığı içerikli bir konunun bizim bölümümüzde tartışılmasını uygun bulmuyorum. Dikkat ettiyseniz konuya Türk üyelerin dışında inançsal hassasiyetler doğrultusunda birçok üye hucum etmiş bulunmaktaydı ve kısa bir sürede konu 2. Sayfaya ulaştı.
Turkish ≠ Turkic