Bismarck
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 3
- Country
And then you claiming that you're not Hurshid?
No, he is not my old friend Hurshid. I can smell him in every single account
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
And then you claiming that you're not Hurshid?
Ahmet kardeşim sana o zaman bir anımı anlatıyım, bundan birkaç yıl önce spor ve gençlik bakanlığına bir stadyum projesi yapıyoruz....Neyse, bakanlığı gidip geliyorum, idare isteklerini, projede değişmesi gerekenleri söylüyor ben ofise gelip yapıyorum falan. Bir gün yine toplantıdayız, mimar falanda var toplantıda (biz mekanik tesisat proje ekibindeyiz). Daire başkanı mimara verip veriştiriyi, "hala bitiremediniz projeyi, daha ihaleye çıkacaz filan diye".....
Benim kafa bi an durdu. Ne demek "ihaleye çıkıcaz" zaten ihaleye çıkıp mimarın almış olması lazım ki bizim üstünde çalışıyo olmamız lazım.
Meğersem bakanlık bu tarz kendine yakın adamları çağırıp önce projeyi yaptırıp, sonra ihaleye çıkıyormuş. İhaledeki maddelerden biride şu "Teslim süresi: 1 hafta" yani proje mimari, statik, elektrik ve mekanik olarak bir haftada bitecek. Tabi haliyle kimse ihaleye giremiyor, çünkü bu sürede bitirmek imkansız. Bizim mimar tek başına ihaleye girip, alıyor. Ertesi gün projeleri teslim edip (keşif, metraj, şartname) dahil, işi bitiriyoruz.
Bu sadece tek bir bakanlık, diğer bakanlıkları, ilçe belediyeleri, büyükşehir belediyelerinde dönen olayları saymıyorum bile.
Ha eskiden olmuyomuydu böyle olaylar, oluyordu....ama eskiden 1 oluyorsa, bugün 100 oluyor ve hiç abartmıyorum.
O yüzden yok şöyle, yok böyle diye hikaye okuma lütfen, gözüme kulağıma mı inanıyım, sana mı inanayım ?
Düştüğümüz hale bak ya. Yok yere düşman yaratıyoruz. Bu kadar aptal hiçbir zaman kabinede toplanmamıştır daha evvel. Bir bakan da kalkıp "Sayın Cumhurbaşkanım, pardon ama biz ne yapıyoruz?" diye sormaz mı kardeşim
Yıllardır coca-colaya boykot çağrısı yapılıyor ama evlerden de çıkmıyor. boş iş bunlar
bugun araplarin goruslerini yokladim, soyle diye bilirim misililar haric hepsi Katarin arkasindalar. misirlilar hep lanet birseyler, kafa kirik yaramaz. Fasli´dan tut Urdunlusune kadar suudlara kufur ediyorlar. Ha belirli kisim boykot eder ve hukumet tarafindan da boykot gorebiliriz. Ama arap halki bizi destekliyor.
İyi de neden biz boykota göğüs gerelim ki? Ne gerek var? Niye biz fedakarlık yapan taraf oluyoruz? Kötü pozisyonda olan taraf biz değiliz ki, Katar. Katar eğer bizim desteğimizi istiyorsa, onlar çok ciddi taviz ve fedakarlıklar vermek zorunda Türkiye'ye.
Geçmişte yaptığı ekonomik yatırımdır yardımdır şudur budur, konu ile hiçbir alakası yok. O geçmişteki ekonomik yatırımlar bedavaya yapılmadı, Katar o yatırımların karşılığını fazlasıyla aldı Suriye'nin kuzeyinden ÖSO'ya koridor açılıp Katar silahlarının ulaştırılması konusunda, bu konuda Rusya ile bile kriz yaşadık. Türkiye kendisine düşeni fazlasıyla yaptı.
Biz Katar'a borçlu morçlu değiliz. Bizim onlara şu saatten sonra yapabileceğimiz tek yardım, bankalarımızı Katar assetlerine açmak olur. Bu kadar. "Suudilere karşı Katarla beraberiz" gibi saçma sapan politikalar bize sırf zarar getirir. Suudi birşey yapıyorsa ABD'nin onayı ve işbirliği olmadan yapmaz.
Yarın birgün Katar'da 10.000 ABD askeri ve binlerce Suud askeri yönetimi ele geçirir de Katar'ın başına bir kukla koyarlarsa, dımdızlak kalacak olan yine Türkiye olacak.
Türk mallarına boykot, Kürt ayrılıkçıları destekleme şimdide şehitlerimize saygısızlık.
Amerika ortadoğunun altını üstüne getirirken gıkını çıkaramayan Araplar iş bize gelince kükremeye başlıyor.
Ümmetçi tayfanın kutsal ırk saydığı adamların Türklere genel bakış açısı.
cocukmusun sen gelip twitter yada facebooktan alintilar yapiyon.
Suudi halkının Türklere karşı verdiği tepkiyi Türklere göstermenin nesi çocukça?
Böyle gereksiz yorumlarınla vaktimi harcama lütfen, sağol.
Bircogu zaten Osmanli zamanini ya umursamaz yada yabancilar tarafindan yönetildikleri icin nefret ederler, ingilizlerin bunlari masa olarak kullanabilme sebebide ondandir, eger onlarin istedigi gibi davranirsan kardes olursun yok ayni fikirde degilsen ozaman gör cümbüsü.Türk mallarına boykot, Kürt ayrılıkçıları destekleme şimdide şehitlerimize saygısızlık.
Amerika ortadoğunun altını üstüne getirirken gıkını çıkaramayan Araplar iş bize gelince kükremeye başlıyor.
Ümmetçi tayfanın kutsal ırk saydığı adamların Türklere genel bakış açısı.