What's new

Çay Bahçesi

Evet haklisin elinde. Yalniz bu orgut cok buyuktur sadece TR de degil. Sadece erdogan donemi degil. Her 10 yilin 50 yillik darbesinin hesabi kimin. O da mi erdoganin. Lutfen. Adamin yasamasi zaten bir mucize gibi.

Bende biliyorum en kotu olaylardan biri bu. Ne reisi? Oyle bisey mi dedim?

Olayi hemen niye reise bagliyorsun. Bu dogru mu? Ben sana bisey mi dedim?
Ya fetö degilse? Ya 7/24 halep propagandasi yapan kanallari izleyipte gaza gelen aptalin birisiyse o kisi? Öyle hemen herseyi fetöye yikmak kolay birde isin diger yönlerini düsünün.
Ülkede bir kutuplasma almis basini gidiyor, saatli bomba gibi patlamaya hazir, ülkesinin menfaatlerini düsünecegine yok halepmis yok gazzeymis gibisinden sacma sapan ümmetcilik cikti birde basimiza, daha dogrusu cikarildi.
Erdogan dua etsin Rusya simdilik düsmancil bir yaklasimda degil gibi görünüyor ama bu gidisat fazla sürmez.
feto demedim bile :)

24 saat televizyon da bu Suriye yi pompalayan AKP medyası yavaş yavaş insanları radikal ve extremist haline getiriyor. AKP bu ülkeyi maffeti ama olsun yarın bir köprü açarlar herkes unutur.
Yarinkisi köprü degil tünel.

Ya fetö degilse? Ya 7/24 halep propagandasi yapan kanallari izleyipte gaza gelen aptalin birisiyse o kisi? Öyle hemen herseyi fetöye yikmak kolay birde isin diger yönlerini düsünün.
Ülkede bir kutuplasma almis basini gidiyor, saatli bomba gibi patlamaya hazir, ülkesinin menfaatlerini düsünecegine yok halepmis yok gazzeymis gibisinden sacma sapan ümmetcilik cikti birde basimiza, daha dogrusu cikarildi.
Erdogan dua etsin Rusya simdilik düsmancil bir yaklasimda degil gibi görünüyor ama bu gidisat fazla sürmez.

Eee tabi istemedigini söyleyen cikinca hemen süphelen tabi, birde bu adam ne demek istiyor bir düsüneyim diyek kalmadi zaten bu ülkede herkes birbirini parmakla gösteriyor, suan Türkiye bireysel trawmadan geciyor, benim disarda gördügüm bu, ister begen ister begenme.
Aynisini sana da diyebilirim o zmn. Bu mantik cocukca bir harekettir. veya subjective de diyebiliriz. Argumentin zayif olur.
Umarim fetocu degilsindir...

Bu piçin o görevde olmasında kimin payı varsa, bir anormallik olduğunu kim fark etmemişse istifasını bassın. Bu "you know who" ile mücadeleyi vasat adamlar ile kazanmamız mümkün değil. Boşuna mı adamlar o kadar fen liseleri, süper liseler ile uğraştı sanıyorsunuz? Hak etmediği konumda hiç kimse olmayacak.

İyi güzel de ilişkileri bozan biz değiliz ki. Adamlar açık açık darbeye karşı çıkamadılar. Ülkemize tehdit olan her türlü terörist unsura evsahipliği yapıyorlar. Üstüne üstlük bizi suçluyorlar. Vize anlaşmasına bile uymadılar. Yani AB konusunda tamamen haklıyız. Hem AB'deki çoğu lider gidici, kiminle oturup konuşacağız? Belki yeni gelecek olanlarla olabilir.

ABD'ye gelirsek zaten orada yönetim değişecek. Muhtemelen ilişkiler bugünden daha iyi olacak. Bugünlerde dünya çapında yaşanılan sıkıntılar da muhtemelen Trump'a olabildiğince berbat, yönetilemez bir dünya bırakmak için yapılıyor.

Haklı olmak uluslarası arenada bir şey mi kazandırıyor bize? Cümbür cemaat biliyor biz bir çok konuda haklıyız. Sonuç ne? Haklı olan değil güçlü olan kazanıyor.

İyi de onu diyenler Erdoğan'ı açıktan veya gizli olarak eleştiriyorlar! "Önce Mavi Marmara'yı, şimdi de Halep'i sattın" diyeni bile gördüm. Ülkede her tipten dindarın/muhafazakarın görüşlerini Erdoğan'a bağlama kolaycılığını bırakın artık! "Oy kullanmak küfürdür, Erdoğan tağuttur" diyen Işid'lileri Erdoğan'ın desteklediğini iddia eden cahil salaklar gibi! Twitterda yazan ortalama insanlardan böyle şeyleri duymak normal da, burası bir savunma / strateji forumu. Burada daha ayağı yere basan mesajlar olmalı.

İyi de onu diyenler Erdoğan'ı açıktan veya gizli olarak eleştiriyorlar! "Önce Mavi Marmara'yı, şimdi de Halep'i sattın" diyeni bile gördüm. Ülkede her tipten dindarın görüşlerini Erdoğan'a bağlama kolaycılığını bırakın artık! "Oy kullanmak küfürdür, Erdoğan tağuttur" diyen Işid'lileri Erdoğan'ın desteklediğini iddia eden cahil salaklar gibi! Twitterda yazan ortalama insanlardan böyle şeyleri duymak normal da, burası bir savunma / strateji forumu. Burada daha ayağı yere basan mesajlar olmalı.
Burayi da basmislar kardesim dikkat et.

İyi de onu diyenler Erdoğan'ı açıktan veya gizli olarak eleştiriyorlar! "Önce Mavi Marmara'yı, şimdi de Halep'i sattın" diyeni bile gördüm. Ülkede her tipten dindarın/muhafazakarın görüşlerini Erdoğan'a bağlama kolaycılığını bırakın artık! "Oy kullanmak küfürdür, Erdoğan tağuttur" diyen Işid'lileri Erdoğan'ın desteklediğini iddia eden cahil salaklar gibi! Twitterda yazan ortalama insanlardan böyle şeyleri duymak normal da, burası bir savunma / strateji forumu. Burada daha ayağı yere basan mesajlar olmalı.
Erdogan haydi halepe dese onu takip edecek milyonlar var, bir politikaci icin kefen giyenler dolasiyor bu ülkede, cahilligi orda ara bende degil.

Burayi da basmislar kardesim dikkat et.

Bu da bir başka kolaycılık çeşidi, arkadaşım. Senin gibi düşünmeyen herkesi karşı kampa koymak!

Yapmayalım, bugünlerde yapmayalım hiç olmazsa. Klişe bir laf ama birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönem.

15 temmuz'da ülke gitti, geldi. Biz böyle birbirimizi yemeye devam edersek ikinci seferde başarılı olurlar artık!

Bu da bir başka kolaycılık çeşidi, arkadaşım. Senin gibi düşünmeyen herkesi karşı kampa koymak!

Yapmayalım, bugünlerde yapmayalım hiç olmazsa. Klişe bir laf ama birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönem.

15 temmuz'da ülke gitti, geldi. Biz böyle birbirimizi yemeye devam edersek ikinci seferde başarılı olurlar artık!
Ha anladin beni bunu ben az once soyledim bi bak bi. Simdi sen bana soyluyorsun. Demek istedigim su olaya objectif bakalim. Az once soyledim

Ya fetö degilse? Ya 7/24 halep propagandasi yapan kanallari izleyipte gaza gelen aptalin birisiyse o kisi?

Bu ütopik birşey. Eğer tipik aptal bir yobaz olsaydı, şuan devam eden Halep ateşkesinin devamını isterdi. Lakin bu suikast, amacına hizmet ediyor mu? Eğer amacı Halep'ten İdlib'e her gün yeşil otobüslerle gitmekte olan muhalif rebelleri ve sivilleri korumak ise, bu suikast tam tersi bir sonuç yapmayı amaçlıyordu zira Putin aklıselim davranmasaydı hem ateşkes biterdi, hem de yarınki ateşkesi genişletme toplantısı iptal edilirdi. Eeee hani bunun faydası öso savaşçıalrına? Veya sivillere?

O kadar açık ki bu saldırı, tam tersi şekilde öso karşıtı ve rusya-Türkiye anlaşması karşıtı bir akıl tarafından yapıldığı.

Herkes objektif olamıyor işte. Ülkedeki genel sorun bu, herkes bir kutuplaşmadan bahsedip şikayet eder ama bu ateşe odun atmaya bayılır.

Country Latest Posts

Back
Top Bottom