What's new

Çay Bahçesi

AKP belki oturdu masaya sıf barış için ve dünyaya bunlara güvenmek büyük bir hata olduğunu!
Ulan çoğu bizim NATO müteffikler ve bütün dünya bu piçleri destekliyor.
Eski CHP bugünkü CHP aynı p*k
Önceki seçimde hdp meclise sokan da CHP
Onu da mı inkar ediyorsun.
Ben sözümde kalıyorum,CHP Türkiye'nin en büyük düşmanı
Bunların zihniyet i bozuk
Bunlara oy verende

Vatan icin kim ter döküyorsa basta duracaktir. Milletin iradesine saygi duyalim, milleti salak yerine koyma günleri gecti

Vatan icin kim ter döküyorsa basta duracaktir. Milletin iradesine saygi duyalim, milleti salak yerine koyma günleri gecti
Bir diyecegin varsa quote yapabilirsin, korkma isirmam.
Kimsenin iradesine birsey dedigim yok, ancak sizde bir AKP'nin yaptigi hatalari kabullenin, binbir yerden mazeret cikarmak, herseyi baskalarinin üzerine yikmak cok komik dogrusu.
Eger bu ülkeyi 15 yildir tek bir iktidar yönetiyorsa ozaman olanlarin vebali bu hükümetin basinadir.

Bir diyecegin varsa quote yapabilirsin, korkma isirmam.
Kimsenin iradesine birsey dedigim yok, ancak sizde bir AKP'nin yaptigi hatalari kabullenin, binbir yerden mazeret cikarmak, herseyi baskalarinin üzerine yikmak cok komik dogrusu.
Eger bu ülkeyi 15 yildir tek bir iktidar yönetiyorsa ozaman olanlarin vebali bu hükümetin basinadir.
Sözüm sadece sana yönelik degildi, genele. Elbette AKPnin hatalarini kabullenecegiz ve kabulleniyoruz.

Lütfen arkadaslar su B ile baslayan kisiyi kimse ciddiye almasin. Agzi ve zihni belliki cok bozuk. Buranin en eski Türk üyelerinden biriyim, baska hesap acmaya neden gerek duyayim? Isim gücüm yok burada hesap acmakla günlerimi geciriyorum zaten. Yüz vermeyin suna, @Cabatli_58 bisey yap artik, adam sürekli iftira atiyor ve hakaret ediyor.

Kisaca özetleyim, bir baska hesapim oldu cünkü Zulkarneyn hesabimi kendi istegimle kapattirmistim yaklasik 4 sene önce. Diger hesabimin ismi Ceri idi. Bunlari Cabatliya izah ettim defalarca.

Last edited:
@cabatli_53 bir baksana zulkarneyn kac hesabi var. Bence Selim 1, Stimpy75, hepsini bunun accounti

"0" match.

Lütfen arkadaslar su B ile baslayan kisiyi kimse ciddiye almasin. Agzi ve zihni belliki cok bozuk. Buranin en eski Türk üyelerinden biriyim, baska hesap acmaya neden gerek duyayim? Isim gücüm yok burada hesap acmakla günlerimi geciriyorum zaten. Yüz vermeyin suna, @cabatli_53 bisey yap artik, adam sürekli iftira atiyor ve hakaret ediyor

Hakaret ettiğinde "report" etmeniz yeterli, gerekeni yapıyorum görüyorsunuz.

Lütfen arkadaslar su B ile baslayan kisiyi kimse ciddiye almasin. Agzi ve zihni belliki cok bozuk. Buranin en eski Türk üyelerinden biriyim, baska hesap acmaya neden gerek duyayim? Isim gücüm yok burada hesap acmakla günlerimi geciriyorum zaten. Yüz vermeyin suna, @Cabatli_58 bisey yap artik, adam sürekli iftira atiyor ve hakaret ediyor
cabatli_58 bizim mod'un Sivasli versiyonumu ne? :what:

Necati Şaşmaz'a darbe sorgusu

Bu diziyi hic takip etmedim ama nezaman denk gelsem sacma sapan complo teorisi senaryosu varmis gibime geldi, demekki gercekten komplo kuruyorlarmis kitapsizlar. :lol:

Kim bilir belkide yayindan bile kaldirilir, valla AKP'nin bu gidisi hosuma gitmeye basladi. :D

@cabatli_53 bir baksana zulkarneyn kac hesabi var. Bence Selim 1, Stimpy75, hepsini bunun accounti

Sen iftiralarina devam et. Halbuki bu olayi daha önce izah etmisdim sana.

Belliki hükümet yandasi olunca bütün hesaplar 1 olarak görülüyor bu kardesimiz icin.

Ayni iftirayi bende hükümet aleyhinde zihniyetlere yapabilirim ama bunlar argümani olmayan cocuklarin kullandigi tarz konusmalar.

Vatandaşlar; vatanınızda herhangi bir kimseyi, istediğinizi sevebilirsiniz; kardeşiniz gibi, arkadaşınız gibi, babanız gibi sevebilirsiniz; fakat bu sevgi; sizi, ulusal varlığınızı herhangi bir kimseye, herhangi bir sevdiğinize vermek yoluna götürmemelidir. Aksine hareket kadar büyük hata olamaz. Ben büyük milletimin böyle bir hata yapmayacağına inanmış olmakla övünç ve rahatlık duyuyorum. Mustafa Kemal ATATÜRK Samsun-1924

Back
Top Bottom