Sen bugün CHP seçilirse eskisi gibi türban yasağı getireceğine inanıyor musun? AKP'ye bizi mahkum etti diyorsunda CHP'de bu muhalefette olduğu süre boyunca sence hiç değişmedi mi? AKP'nin ülkeyi berbat ettiğini göre göre nedir hala bu "ben CHP'ye oy veremem onlar türbanı yasakladı" ısrarı? Ayrıca Türkiye'nin nüfusunun neresi %99 müslüman? Bir sürü inançsız insan var bu ülkede. Elbette inançlı insanlar çok daha kalabalık. Ama alevi, inançsız veya dindar olmayan da bir sürü insan var. Neye hizmet ediyor bu %99 müslümanız söylemi gerçekten anlamıyorum. Hollanda'da %5 müslüman yoktur. Kimse başörtüsüne karıştı mı?
Ayrıca Türk'ler savaşla Araplar tarafından kırıma uğrayarak zorla müslüman yapılmış bir millettir. Araplar sana çok mu demokratik davrandı sanıyorsun Türk kadının başını kapatabilmek için? 750 yılında atalarımız zorla müslüman yapılmış. Zorla Türk'ün töresinde olmayan bir sürü adet bu millete kabul ettirilmiş. Sen şimdi gidiyorsun zorla başörtüsü açtırılmaz diyorsun. Yahu en başta zorla kapatılmış zaten kadının başı. Neyi zorla açtırmamaktan bahsediyorsun? Türk kadını, Arap kadınına benzemez. Ne evde oturur kocasının dizinin dibinde, ne de kocasına kesin tabii olur. Türk kadını bozkırda at sürmüş kocası yokken kocasının işini gücünü yönetmiş, asla evde oturmamış bir kadındır. Bu kadın Arap kadınından fersah fersah üstündür. Adam olanın korkup ölemediği yerde Kadın gibi ölmesinide çok iyi bilir. Müslüman olmadan önce de savaşçıdır. Müslüman yapıldıktan sonra da savaşçı olmuştur. Ama zorla bir sürü saçma adeti yüzlerce yıldır kabul ettiği için bugün bu kadar pasifleşmiştir.
Ama tabii eğer kafalarımız böyleyse ben çok haklıyım biz başımıza gelen her şeyi hak ediyoruz demekte. Bir sonraki seçimlerde bende AKP'ye oy vereceğim. Başkanlığa da evet. İyice tecavüz etsinler ülkeye hepimiz rahatlayalım. Bu ülke senin eşinin başındaki türbandan da daha kutsal. Benim annemin başındaki örtüden de daha kutsal. Varsın çıkartılsın o örtülerde ülkenin bütünlüğü bozulmasın. Ama yok biz "Yunan keşke galip gelseydi de hilafet yıkılmasaydı, laiklik olmasaydı" kafasındaysak zaten bitmişiz okeye dönüyoruz.