cabatli_53
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 62
- Country
Yav boş konuşma, kurallara aykırı olmadığı halde neden iletilerimi siliyorsun ? işine gelmeyeni duymamaktan başka birşey değil, burda bazı konularda eleştiri yapmak bu Forumda en doğal Hak
https://defence.pk/threads/turkish-drone-bayraktar-hits-target-from-8-kilometers-away.428763/page-3
Halen envanterde yoklar !
Boş konuşma diyene bir bak hele? Sen ne konuştuğunu neyi savunduğunu biliyormusun ki bana böyle birşey söylüyorsun? Önce iyi bir düşün konuştuğunu yarın gelip te başka bir mevzuyu savunma bana...
Sildiğimi söylediğin ve işime gelmeyeni sildiğimi iddia ettiğin cümlene bir bakalım savunma sanayini ilgilendiren önemli bir mevzuda ülkemizde insansız hava araçlarıyla ilgili gerçekleşen güzel gelişmelerLe adeta dalga geçer gibi ne paylaşmışın 2. Yorum olarak, ne kadar değerli bilgiler vermişin de benim işime gelmemiş ve ben de kuralları ihlal etmemesine karşılık keyfinden silmişim..
Ne kıymetli bir iletiymiş de ben tahammül edememişim ama di mi. Bu işler biraz da kalite meselesi ne desek boş bu yüzden daha fazla zamanımı alma. Saçmasapan adamlarla saçmasapan mevzuları konuşmak için burada değilim bu yüzden sana tavsiyem böyle suni gündem oluşturup ortalığı karıştıran iş olsun diye konuşan adamlara meydan bırakmıycam haberin olsun şimdi kendi işine bak her neyle uğraşıyorsan. Hiç meraklanma kimin ne olduğu ne işle uğraştığı ve ne yapmaya çalıştığı herşeyiyle aşikar.
Last edited: