cabatli_53
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 62
- Country
Ortalama her 100 iletide bir menfaatbahs enformasyon sagliyor bizlere. Kendisini zapt edebilse kalsin aramizda derim fakat Sinan'in da haksiz oldugunu katiyen söyleyemem. Görünen köy kilavuz istemez sonucta. Sahsen yardimsever bir insan olduguna inaniyorum ama bir cok izlegi de zaid mesajlar ile Spam batakligina sürükledigi mütearefe.
Lakin, buradaki zemanesi simdilik kapanmasin. Son bir sans taniyalim diyorum bana sorulursa. En azindan senin hatirin icin.
Zaten belli bir süreliğine ban yedi belki akıllanır diye fakat rahat durmuyor işte adeta virüs gibi. Önceki banla beraber belki de 10'dan fazla farklı hesabı var PDF'te hepsi de spam ban yedi ve halen daha açmaya devam ediyor...
Arkadaslar benide zamaninda yanlis infaz yaptiniz hatirlarsiniz. Double acc den dolayi benim ve kardesimin profilini ban yapmisdiniz. O kadar aciklamaya calismama ragmen. Beni ataturk dusmaligi ile sucladiniz, gøstermenizi kanitlamanizi istedim ama nafile.
Onlari unuttum neyse. Ama yanlis infaz etmeyin insanlari, bir dinleyin ne diyor acaba haklilik payi varmi. Hursidin køtu huylari var, ama bunu yasina ve ortamina baglamak lazim. Arkadasa anlatalim, off topic ve alakasiz forumu doldurmasin.
Bu arada ben burada yeni degilim. 2009dan beri zulkarneyn olarak buradaydim. Deno ya hakaret ettigi icin terketmistim 2012de.
Saygilar
Senin ban yeme sebebin 3+ Warning puanlarının birçok kez birikmesi ve durmaksızın küçümseme ve hakaretpari kelimelerle ortalığı karıştırma girişimlerindi. Çoklu hesap mevzusu zaten birçok kere anlatıldı ve sana ban sebebi olmadı sadece warning puanı aldın. Daha sonra zaten başka bir isimle hesap açılmasına müsade edildi yalnış hatırlamıyorsam Selimdi yeni hesap. Senin mevzunun şu hususla uyuşan bir yanı bulunmuyor kesinlikle...