Hakan
RETIRED INTL MOD
- Reaction score
- 39
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
it is Greek sea monster
Türkçe yazmam gerekiyor sanırım anlaman için.Yazık ya...Legi harbi senin durum da zor... Baksana sığındığın saçma sapan geçersiz bahanelere... Yok efendim politik kazanım içinmiş... Ya arkadaş politik kazanım elde etmek istese maaşlara %50- %100 zam yapar... Savunma sanayini çok az insan takip ediyor, biliyor, gelişmelerden toplumun neredeyse tamamının doğru düzgün bilgisi yok, toplum tarafından ilgi görmüyor... Başbakan'ın yaptığı tüm konuşmalara da baktığında çok nadiren bu konudan söz ediyor...
Ayrıca savunma sanayini geliştirmek büyük cesaret ister, hükümet devrilirse seni, beni veya SSM çalışanlarını veya savunma firmalarındaki mühendisleri vs asmayacaklar Başbakan'ı asacaklar... Silahları eskiden oduğu gibi batıdan alsaydık hiç sorun çıkmazdı ama işte şimdi batının en büyük rahatsızlıklarından biri savunma sanayindeki atılımlarımızdır...
Ama işte sen gerçekleri bildiğin halde böyle komik bahaneler ileri sürüyorsan senin mevcut durumu burada itiraf etmen çok zor...
threadi suanda okuyorum.@Kaan
Konu kapatmak yerine sebebiyet verenler kapansa? Sonuçta forumun yokluğu kişilerinkinden kat be kat daha önemlidir.
Eleştiri yapmak ile hakaret arasındaki sınır belli; neden ikincisini tercih edenlerle birlikte biz de bazı konuların kitlenmesiyle cezalandırılıyoruz?
Anlamak zor...
Dediğim gibi Atatürk'le ilgili saçma sapan konuşmalarına cevap vermiyorum. Konu bugünkü politaka ve politikacıları konuşuyoduk.. bununla ilgili bir sorun, yanıtlamamı istediğin bir sorun varsa amenna, ama Atatürk'le ilgili hiç bir yalan ve hakaretine cevap vermiyorum.
Tekrarlıyorum #678 no'lu postun bana mıydı ?
Not bad just busy.