Quasar
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 2
- Country
dont you have a brain! quote is there search find it lazy idiot! you are a waste time! go educate yourself!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
bring the quote u loser
dont you have a brain! quote is there search find it lazy idiot! you are a waste time! go educate yourself!
New Recruit
So true..Muslims of then United India done a lot to Clash with Victorian Brits and try save the caliphate..My grand mother was a big fan of "Khilafat Movement" under the leadership of Yousufzai Cleric Maulana Muhammad Ali Jauhar
New Recruit
New Recruit
you are the owner of the islam,aren't you? you decide who is muslim or not.even instead of Allah(c.c),you have a scale to think yourself as a better Muslim then Atatürk.you are able to consider my opinions,my ideas and everything with your demolished brain cortex.
Sen benim muhattabım değilsin.Kendi inandığın ya da inandırıldığın tarih bilginle insanları yaftalamaya,suçlamaya,nefretini kusmaya devam et.zira benim bildiğim ve inandığım yüce islam dini senin gibi aklıevvel bilgisi az kişilerle münakaşa etmeme izin vermiyor.
Dostum ben sana hakaret etmedim.. "Sen cahil bir kemalistsin" demedim, "sen cahil bir kemalist misin?" diye sordum ve nefretimi ve eleştirimi çağdışı kanlı kemalizme yönelttim.. Kalbini kırmak istemem ama hızla ilerleyen bir dünyada kemalizmi mantıklı savunmak pek mümkün değil.. Çünkü o rejim bu koca milleti saraylardan alıp kulübeye hapsetmiştir.. Elbette farklı düşünebiliriz.. Hakaret etmedikten sonra da herkes herkesin konumuna ve düşüncesine saygı duymalıdır.. Ne "İslamın sahibi"yim, ne de "iyi" bir insanım.. Büyük bir ihtimalle de günahlarım seninkinden çoktur.. Tarih bilgime gelince, seninkinden iyi olduğunu düşünüyorum.. ) Allah'a emanet ol.. Selamlar.. Sevgiler..
ya kardeşim sen atatürk'ü sevmezsen sevme.atatürk senin sevgine fln.da muhtaç değil ayrıca.hayır bir insan atatürk'ü sevip görüşlerine değer veremez mi?aynı zamanda da müslüman olamaz mı?kafanızda bir dünya kurmuşsunuz yok atatürk yahudiymiş,yok kemalistler ona tapıyormuş.ben kemalist fln.da değilim.ben bu memleketi o kansızlardan 'dahili ve harici' düşmanlardan kurtarıken en büyük mücadeleyi veren gazi mustafa kemal atatürk'e saygı duyuyorum.bir kere bu iftiraları atan insan müslüman olamaz olsa olsa münafık olur.konuşuyorsan belgeli konuşacaksın.eğer topluma böyle belgesiz uydurma nifakları yayıyorsan bunun bedelini her iki dünyada ödersin.o yüzden yazdıklarımıza söylediklerimize lütfen biraz dikkat edelim.
ya kardeşim sen atatürk'ü sevmezsen sevme.atatürk senin sevgine fln.da muhtaç değil ayrıca.hayır bir insan atatürk'ü sevip görüşlerine değer veremez mi?aynı zamanda da müslüman olamaz mı?kafanızda bir dünya kurmuşsunuz yok atatürk yahudiymiş,yok kemalistler ona tapıyormuş.ben kemalist fln.da değilim.ben bu memleketi o kansızlardan 'dahili ve harici' düşmanlardan kurtarıken en büyük mücadeleyi veren gazi mustafa kemal atatürk'e saygı duyuyorum.bir kere bu iftiraları atan insan müslüman olamaz olsa olsa münafık olur.konuşuyorsan belgeli konuşacaksın.eğer topluma böyle belgesiz uydurma nifakları yayıyorsan bunun bedelini her iki dünyada ödersin.o yüzden yazdıklarımıza söylediklerimize lütfen biraz dikkat edelim.
english plz