اولا حرف های شما بوی نژاد پرستی میده... میلیون ها ایرانی عرب داخل این کشور زندگی میکنن و توی جنگ هزاران نفر از همین مردم شهید شدن ... ضد عرب دیگه چیه ... اگر قرار باشه ما اینطوری باشیم چه فرقی با اعراب حجاز داریم!؟
ما تا الان هر چیزی که خرج کردیم بخاطر دور نگهداشتن خطر از مرزهای این مملکت بوده ... کسی که حرف از ضد عرب بودن و نژاد پرستی میزنی باید یادش باشه که عراق یک زمانی بخشی از خاک ایران بوده ... حتی سوریه ... وقتی مادها به بابلی ها برای شکست دادن آشوری ها کمک کردن بخاطر عرب پرستی اونا بود !؟
این افکار کهنه و ارتجاعی رو بندازید دور ... با این افکار ما همه چیز را از دست خواهیم داد ... نژادپرستی یعنی از دست رفتن اتحاد مردم و تبدیل شدن ایران به سوریه ... بجای این حرف ها به این فکر کنید که چرا داعش آثار تاریخی رو تخریب میکنه ...
اینا به دنبال نابود کردن هویت ملت ها و قالب کردن نفرت و نژادپرستی هستن
مردم عراق عرب نبودن ... سوریه ای ها عرب نبودن ... لبنانی ها عرب نبودن ...
ممکن بود ما هم الان زبانمون عربی باشه اگر افرادی نبودن که صدها سال قبل برای زنده نگهداشتن زبان فارسی بجنگن
ولی الان چی شده ... سرمون رو مثل کبک داخل برف کردیم و داریم سر تا پا از فرهنگ مریض غرب پیروی میکنیم
نابود شدن شخصیت زن ایرانی و تبدیل شدنش به کالای جنسی چیزی نیست !؟
ضد عرب ها براشون مهم نیست که زن ایرانی ارزشش رو داره از دست میده!؟
ضد عرب ها نمی دونن سگ بازی فرهنگ ما نیست !؟
ضد عرب ها نمی دونن ارتباط جنسی آزاد فرهنگ ایران نیست!؟
اگر همین مسیر رو ادامه بدیم از ایرانی بودن فقط اسمش برامون باقی میمونه
خلاصه حرف من اینه که اول خودمون، بعد بقیه دنیا ...
ولی مسئولین میگن اول عربا ... بعد خودمون ...
من درباره عربای داخل ایران حرفی نزدم ...
من اونا رو هموطن خودم میدونم ...
مهمترین سند رو هم خودت اشاره کردی ...
اگر اونا هم طرف عراق رو گرفته بودن ... الان به جای خرمشهر ، باید می گفتیم محمره.
تمام این حرفا درست ...
ولی یه سوال :
خطوط دفاعی میدونی یعنی چی ؟
میدونه خط اول و دوم عقبه یعنی چی ؟
الان ما هیچ دفاعی تو مرزامون نداریم ...
مثل همون قضیه مرزبانان تو میرجاوه ...
چرا ؟
چون همه امکانات و سرمایه رفته عراق و سوریه و ...
اگر اون جوری بخوای حساب کنی، ترکیه و قفقاز و یونان و ماوراالنهر و ... اینا همه برای ما بود ... خب که چی ؟
الان پاشیم همه جارو به گند بکشیم که چیه چیه ،میخوایم ایران بزرگ رو بسازیم ...
مسخره هست ...
یعنی واقعا یک بازی مشکل خیلی بزرگی هست ؟
اگر اون مشکل هست، میشه بگی بیکاری و اعتیاد و فقر هزاران بدبختی دیگه چی حساب میشن از نظر شما ؟؟؟
به لطف مسئولین مسلمان جمهوری اسلامی ایران، الان باید زنامونو از فتنه خونه های دبی و آنتالیا جمع کنیم و پسرامونم از پاتایا
...
این خجالت نداره ؟
و خیلی چیزای دیگه ...
tafakori ke zed Arab bashe roz badesh zed turk ham mishe va pasfardash zed kurd va roz badesh ..... mishe.
nejad parast ha hamishe yek chizi paida mikonan ke zedesh bashand.
dar nahayat hame ma ensanim va bayad ham digar ro dark konim.
Iraq ham dar tol tarikh bishtar jozv khak Iran bode ta digaran.
این سیاستمداران هستن که تخم نفاق میکارن ...
اگر کمی ، فقط کمی به اوضاع داخل رسیدگی میکردن ... شاید من هم مثل شماها موافق ولخرجی بودن!!!
میدونی اولین لوله کشی فاضلاب در ایران، در زمان جنگ جهانی اول و در شهر مراغه که اون زمان ،یه روستای کوچیک بودش ، توسط قوای روس ساخته شد ؟؟؟
این قضیه مال ۱۰۲ سال پیش هست ...
اونوقت هنوز پایتخت ایران، با این همه ادعای تاریخ و فرهنگ و تمدن، فاضلاب نداره !!!
بیشتر توضیح بدم ؟؟؟
منظورم سگ بازی بودش ...
با موبایل دارن می نویسم ...
اصلا عادت ندارم ...
خلاصه که اگر غلط املایی/دستوری دارم، ببخشید دیگه ...