Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Burada Turkce Turk siyaseti yapmak serbest..
@cabatli_53 e sormak lazim.Başlıktaki ''Türkce'' yazılan kısmın Türkçe olarak düzeltilmesini, yabancı ''Arena'' kelimesinin ise Türkçe olan ''Alan'' ya da ''Saha'' kelimesi ile değiştirilmesini rica ederim.
Güzel dilimize her zamankinden daha fazla sahip çıkalım lütfen.
Tabiki haklisin ama bosuna uyari veya ban yemesin kimse diye Cabatliyla bu careyi bulduk.Abicim biz siyaset yapmıyoruz. Adam birden bire, direkt hakaret ediyor.
Sessiz sakin çay bahçe sinde birdenbire CHP yi aşağılıyor , başkanını aşağılıyor, hayır diyeni aşağılıyor.
Hakarete cevap verilince siyaset yapılmış gibi oluyor.
Bu yuzden her zaman dedim,bizim millete demokrasi gitmez cunki,ne oldugunu bilmez.Demokrasi istiyoruz diyorlardı, iktidarı ele geçirince demokrasiyi unuttular.
Valla kendi menfa atleri icin hersey yapabilirler,hic sasmam.Şimdi şu Yunan gavuru "alın ulan 50 değil 500 fetöcü veriyoruz" dese Kardak kayalıkları na Yunan bayrağına müsaade mi edecekler?
Yani 50 fetöcü şerefsiz tarikatçı iade olunsa Türkiye Devletinin menfaatleri şahsi hırslarını arkasına mı geçecek.?
Ona bakarsan,hepsi fetocu,beraber baslamadilarmi?Fetönünde, onu bu hale getirenlerinde tanrı cezasını versin.
Dayanabildigi kadar.Bu başlık uzun süre umarım dayanır.
Bu sorularin cevabini bende bekliyorum,cevaplar gelsin.Madem siyaset yapılacak : Nasıl bir demokrasi istiyorsunuz? Laikler sizi rahatsız ediyor mu? Bu insanların biran önce hakyola getirilmesi mi gerekiyor? CHP veya Atatürkçüler size göre neden hain?
Burada Turkce Turk siyaseti yapmak serbest..
Cay bahcesinde ''politika yasak '' cumlesinin neresini anlamadinda burada hava atmaya calisiyorsun?Sana ne oluyor? Forum sahibimisin de milletin nereye ne yazacagini belirliyorsun?
Cay bahcesi var iste sanki cay bahcelerinde siyaset tartisilmiyor.
Şahsen benim şahsi dünya görüşüm laik, liberal ve milliyetçi diyebilirim.
Plan ekonomi(Hollanda) fena birsey degil,belirli seviyede devlet kontrolu altinda olursa risiko azalir.Devleti ekonomiden zarar geleceğini düşünüyorum.
Aynı zamanda seküler bir dünya görüşüne sahibim
evet.Türkiye'nin AB standartlarından ve rotasından asla vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyorum
Buna ''TV halki'' inida ekle,herseyi televizyondan ''ogreniyoruz''.Türkiye'nin en büyük sorunun mahalle baskısı, dini baskılar ve insanların başkalarına karışmaları olduğunu düşünüyorum.
O rahatlik yuzunden bu haldeyiz.Avrupa'daki rahatlığı ve özgürlüğü tüm Türk milletinin hak ettiğini düşünüyorum.
Ararsan elbet bir gun bulursun.Siyaset ve birbirine hakaret tamamen farklı şeyler.
Seviyeli siyaset ve politika konuşmak saygı duyulacak bir erdem.
Yok ya,imkansiz,yapamazlar.Valla tek korkum arapça şu anda. Sigarayı içkiyi yasaklasınlar sorun etmem ama arapçayı resmi dil yapıyoruz diyeceklerinden endişe ediyorum.
Since yerlimi bu endişem?
O zaman niye ilkokul 2ye arapça getiriyorlar?Yok ya,imkansiz,yapamazlar.
Onu bilmiyordum,yabanci dil olarakmi yoksa mecburimi?O zaman niye ilkokul 2ye arapça getiriyorlar?