MMM-E
ELITE MEMBER
- Reaction score
- -44
- Country
I don't care what lies comes out from your mouth. I'm sure a paid troll and rest of the forum sees you as a lunatic.
Rest your non-sense are delusions of a lunatic as usual and doesn't needs to be addressed.
But be sure the Turks that love their country will always prevail over the Turks who seeks out for themselves.
I dont care about atheists who dont believe ALLAH , lunatic daydreamers who wants helping from the US to destroy Erdogan and to come to power
Erdogan şunu ABD/Israile derse hiçbir sorun kalmaz
-- tamam ulan Turkiyeyi yine size geri veriyorum ,
-- nukleer santral , Otomobil , Yuksek teknoloji ürünler , Savunma Sanayii de dahil tum projeleri iptal ediyorum , Biz kim teknoloji geliştirmek kim Abd den hurda silahları alırız Israile modernize ettiririz
-- Faizide Akp öncesi orana 24% cıkartıyorum Türk milletinin kanını istediginiz gibi emin
-- Suriye ve Iraktan da cekiliyoruz Israilin istedigi Kurdistanı kurun
-- Mavi Vatanda neymiş , D.Akdeniz sizindir tum petrolu/gazı Turkiyeden calın ve siz zenginleşin
-- Orduyu , Yargıyı vs tekrar sizin kuklalarınıza teslim ediyorum kim ki lafınızdan dışarı cıkar onu darbe ile degiştirirsiniz
-- Israil bizim agamızdır biz kim Kudusu savunmak kim ....alın hayrını görün
ve ertesi gün tum dunyada ve Turkiyede Erdogana saldırılar anında kesilir .. Bir anda Erdogan Batı ve Israil için sadık eleman olur tıpkı kukla SISI gibi ... Sizlerde kullanılmışlıgınıız ile kalırsınız
Last edited: