Baybars Han
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Kime destek verecem ben?Muhabbeti çok eski bir tarihten başlatmak istemiyorum derine indimi çıkması da zor oluyor çünkü, demek istediğim devletimize yaklaşan yeni bir teşebbüs varsa bunu bertaraf etmek için uyanık olmalıyız, diğer taraftan devlet yazdığın gibi kalan FETÖ'cü ve diğer iş birlikçilerine operasyonlarını sürdürmeli.
Bakın yakalanan kesimlerin aslında hepsi FETÖ'cü değil, 100 yıllardır devlet içine çöreklenmiş ülkelerin istihbarat birimleri de var içlerinde, bunlar benzer iletişim ağlarını kullandıkları için aynı ağ üzerinden tespit edilip etkisiz hale getirildiler, batıda ki telaşlanmanın en büyük sebebi de bu, eğer referandum geçerse bütün bunlar hakkında çok ciddi işlemler yapılarak hepsi pasif hale getirilecekler, köküne kadar ineceğiz.
Bu sebeple hem referandum hem de hükümete tam destek vermez isek bağımsızlık savaşımızı kaybederiz. Bu bizim ortak kaygımız, siyaset yapmıyoruz vatan meselesini konuşuyoruz.
Kuzey Irak bayrağını İstanbul'da göndere çekip kerkukte Türkmenlerin bayrağını yakan barzaniyi destekleyen hukumetimi?
PKK ya destek verip yanımızda yeni kürt devleti oluşmasına izin veren hukumetimi.
Açılım diyip pkknin mahallelere yığınak yaptıran hükümet mi?.
Feto ne olur gel diye yalvarıp, ülkücülere kafatasçı diyip sonra da gotu sıkışınca ulkuculerin olduğu özel harekatın gotunu kurtarmasınımi?
Şehite kelle diyen, Sayın ocalanın ve PKK bayrak ve flamalarinin serbestlestigi hükümet mi?
Andimizi kaldıran hükümet mi?
Yoksa başka hükümet mi var bizim bilmediğimiz?